Bylo to užitečné, pobýt v moodle ohledně zpracování diplomové práce? Co byste ještě potřebovali? Zapojte se do zlepšení kursu.

Bylo to užitečné, pobýt v moodle ohledně zpracování diplomové práce? Co byste ještě potřebovali? Zapojte se do zlepšení kursu.

autor Jitka Lorenzová -
Počet odpovědí: 7
V odpovědi na Jitka Lorenzová

Re: Bylo to užitečné, pobýt v moodle ohledně zpracování diplomovoé práce? Co byste ještě potřebovali? Zapojte se do zlepšení kursu.

autor Anna Petrušková -

Společná práce na Moodlu určitě poslouží ke společné motivaci při práci na DP. :-)

Trápí mě jediné a to, že nemohu postoupit ve výzkumném šetření. Zvolila jsem polostrukturovaný rozhovor, bohužel ne každý z respondentů má přístup ke Skypu (obraz je pro mě významným). Napadá vás nějaké řešení?

V odpovědi na Anna Petrušková

Re: Bylo to užitečné, pobýt v moodle ohledně zpracování diplomovoé práce? Co byste ještě potřebovali? Zapojte se do zlepšení kursu.

autor Jitka Lorenzová -

Tak jsme na tom úplně stejně. Zvažuji ještě cestu písemných odpovědí na zaslané otázky, v nejhorším... V takovém případě doporučuji volit otázky uvážlivě, aby jich nebylo na informanta mnoho a neztratil motivaci odpovědět.

JL

Re: Bylo to užitečné, pobýt v moodle ohledně zpracování diplomové práce? Co byste ještě potřebovali? Zapojte se do zlepšení kursu.

autor Eva Mazánková -

Určitě to užitečné bylo, je fajn mít všechny tyto důležité informace na jednom místě přehledně vyvěšené. A mě díky tomu došlo, že možná nemám veškeré náležitosti splněny. Zatím mě nenapadá nic dalšího čím přispět. 

Re: Bylo to užitečné, pobýt v moodle ohledně zpracování diplomové práce? Co byste ještě potřebovali? Zapojte se do zlepšení kursu.

autor Kateřina Pilerová -

Mohla bych se prosím zeptat, jak je to teď s termínem odevzdání prací? Případně, jestli by bylo možné jej o trochu prodloužit :) Moc děkuji, KP

V odpovědi na Kateřina Pilerová

autor Jitka Lorenzová -

Dobrý den,

termíny odevzdání diplomových prací zůstávají v platnosti, možná se budou měnit termíny státnic, ale možná také ne, jsme závislí na stanoviscích vlády a následně univrezity, zatím jedni říkají "povolit", druzí "nepovolit". Takže bych se řídila původními daty. JL

autor Jana Nová -

Dobrý den,
omlouvám se, že na tento příspěvek reaguji až nyní.
Ač jsem v tomto kursu zapsaná de facto od začátku a jednotlivé teoretické příspěvky ohledně diplomové práce pročítám, s platformou Moodle se ještě teprve učím. Je to pro mne něco nového a přicházím stále na nové funkce a také, jak se v tomto prostředí pohybovat a komunikovat (na toto místo jsem narazila skoro po měsíci). 
Každopádně je to velmi dobrý nápad, že existuje jedno místo, kde máme přehledně veškeré potřebné informace a zároveň tu můžeme sdílet různé zkušenosti, dotazy, úkoly apod.

Přeji pěkný den, J.N.

autor Andrea Kadlecová -

Kurs mi přišel užitečný a obsahově mi zde nic nechybělo. I díky tomu, že je tu možnost se na cokoli zeptat a poradit se s ostatními. Při tvorbě diplomové práce je mou pravou rukou, protože se na jednom místě přehledně nachází důležité informace, které se dlouze hledají. 

Napadá mě jediná věc, která mi zde schází. Nevím však, zda to prostředí moodle umožňuje. Na našich osobních setkáváních mě inspirovalo vzájemné sdílení o vizích a pokrocích na našich diplomových pracích. A tak by bylo fajn i v tomto online kursu v průběhu či na závěr vzájemně sdílet zpracování úkolů.