I Analýza komunikační schopnosti u bilingvních dětí mladšího školního věku

I Analýza komunikační schopnosti u bilingvních dětí mladšího školního věku

autor Kateřina Novotná -
Počet odpovědí: 1

Název práce: Analýza komunikační schopnosti u bilingvních dětí mladšího školního věku

Klíčová slova: bilingvismus, bikulturalismus, vývoj řeči, narušená komunikační schopnost, logopedická intervence

Abstrakt:

Diplomová práce se zabývá komunikační schopností bilingvních dětí mladšího školního věku. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je objasněna problematika bilingvismu, bikulturalismu, bilingvní výchovy, ontogeneze řeči, narušené komunikační schopnosti a logopedické intervence u bilingvních dětí. Empirická část práce obsahuje čtyři případové studie bilingvních dětí mladšího školního věku, které jsou dále analyzovány.

 

ZPĚTNÁ VAZBA

Vážená Anno,

oceňuji gramatickou správnost Vašeho abstraktu i výstižnost názvu. Jasně popisujete, co je obsahem teoretické části. Nicméně zajímaly by mne i nejdůležitější výsledky Vaší práce a podrobnější informace týkající se sběru a analýzy dat. Dle opatření děkana je minimální délka abstraktu 200 slov, tedy zvažte rozšíření abstraktu o podrobnější informace.  Klíčová slova bych doplnila o hesla vztahující se k empirické části.  

Těším se na další verzi Vašeho abstraktu.

K.Novotná

V odpovědi na Kateřina Novotná

Re: I Analýza komunikační schopnosti u bilingvních dětí mladšího školního věku

autor Jakub Konečný -

Milá Katko,

moc hezky formulovaná zpětná vazba k abstraktu :-). Líbí se mi jasná formulace toho, co je správně a zcela v pořádku a taky toho, co je třeba do textu abstraktu doplnit. Myslím, že odkaz na OpaD a připomínka minimálního rozsahu je taky super, studentka aspoň bude mít představu, kolik textu musí doplnit.

K.