Přejít k hlavnímu obsahu
Boční panel
DL 1
Titulní stránka
Podpora uživatelů
Moodleoffice
Moodle tutoriál
Podpora uživatelů
Návody
GDPR
Další
Čeština (cs)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Français (fr)
Русский (ru)
Momentálně na stránky přistupujete s právy hosta.
Přihlášení
DL 1
Titulní stránka
Podpora uživatelů
Sbalit
Rozbalit
Moodleoffice
Moodle tutoriál
Podpora uživatelů
Návody
GDPR
Rozbalit vše
Sbalit vše
Otevřít indexu kurzu
Aplikovaná dietetika PS
Alternativní stravování
Ortorexie
Ortorexie
Požadavky na absolvování
Kliknutím na
Ortorexie
otevřete zdroj.
◄ Alternativní stravování
Přejít na...
Přejít na...
Novinky
Základní informace
Výživa člověka
Nadvýživa a podvýživa
Sacharidy
Bílkoviny
Lipidy
Vitamíny a minerální látky
Voda a organismus
Toxické a antinutriční látky
Posouzení kvality
Rizika ze stravy
Doplňky stravy
Antinutriční a toxické látky
Repetitorium z výživy
Opakování z výživy
Test - opakování
Úvod do dietologie, základní terminologie
Energie
Výhody a nevýhody BMI
Významné termíny z výživy
Anamnéza v nutričním poradenství
Nutriční anamnéza
Nutriční anamnéza vybrané osoby
Zásady sestavování jídelníčku
Nástrahy zpracování plánu stravy
Záznam stravy za 5 dní
Jak dosáhnout výživových doporučení
Výživová doporučení pro obyvatele ČR
Zdravá 13
Zdravá svačina
Jak dosáhnout zdravé výživy, výživa vybraných skupin obyvatel
Moje zdravá svačina - výukový materiál
Nemoci vyžadující omezení sacharidů
Obezita
Diabetes mellitus
Dietní systém
Kvalita stravování
Rychlý přehled diet
Alternativní stravování
Ukázkový, cvičný test
Ukázkový, cvičný test ►