Passer au contenu principal
Panneau latéral
DL 1
Accueil
Calendrier
Plus
Français (fr)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Français (fr)
Русский (ru)
Vous êtes connecté anonymement
Connexion
DL 1
Accueil
Calendrier
Tout déplier
Tout replier
Ouvrir l'index du cours
Aplikovaná dietetika PS
Úvod do dietetiky, základní terminologie
Úvod do dietologie, základní terminologie
Úvod do dietologie, základní terminologie
Conditions d'achèvement
Cliquer le lien
Základní terminologie.pdf
pour afficher le fichier.
◄ Test - opakování
Aller à…
Aller à…
Novinky
Základní informace
Výživa člověka
Nadvýživa a podvýživa
Sacharidy
Bílkoviny
Lipidy
Vitamíny a minerální látky
Voda a organismus
Toxické a antinutriční látky
Posouzení kvality
Rizika ze stravy
Doplňky stravy
Antinutriční a toxické látky
Repetitorium z výživy
Opakování z výživy
Test - opakování
Energie
Výhody a nevýhody BMI
Významné termíny z výživy
Anamnéza v nutričním poradenství
Nutriční anamnéza
Nutriční anamnéza vybrané osoby
Zásady sestavování jídelníčku
Nástrahy zpracování plánu stravy
Záznam stravy za 5 dní
Jak dosáhnout výživových doporučení
Výživová doporučení pro obyvatele ČR
Zdravá 13
Zdravá svačina
Jak dosáhnout zdravé výživy, výživa vybraných skupin obyvatel
Moje zdravá svačina - výukový materiál
Nemoci vyžadující omezení sacharidů
Obezita
Diabetes mellitus
Dietní systém
Kvalita stravování
Rychlý přehled diet
Alternativní stravování
Ortorexie
Ukázkový, cvičný test
Energie ►