Přejít k hlavnímu obsahu
Boční panel
DL 1
Titulní stránka
Podpora uživatelů
Moodleoffice
Moodle tutoriál
Podpora uživatelů
Návody
GDPR
Další
Čeština (cs)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Français (fr)
Русский (ru)
Momentálně na stránky přistupujete s právy hosta.
Přihlášení
DL 1
Titulní stránka
Podpora uživatelů
Sbalit
Rozbalit
Moodleoffice
Moodle tutoriál
Podpora uživatelů
Návody
GDPR
Rozbalit vše
Sbalit vše
Otevřít indexu kurzu
Aplikovaná dietetika PS
Repetitorium z Výživy člověka
Výživa člověka
Výživa člověka
Požadavky na absolvování
Klikněte na odkaz
Výživa člověka.pdf
pro zobrazení souboru.
◄ Základní informace
Přejít na...
Přejít na...
Novinky
Základní informace
Nadvýživa a podvýživa
Sacharidy
Bílkoviny
Lipidy
Vitamíny a minerální látky
Voda a organismus
Toxické a antinutriční látky
Posouzení kvality
Rizika ze stravy
Doplňky stravy
Antinutriční a toxické látky
Repetitorium z výživy
Opakování z výživy
Test - opakování
Úvod do dietologie, základní terminologie
Energie
Výhody a nevýhody BMI
Významné termíny z výživy
Anamnéza v nutričním poradenství
Nutriční anamnéza
Nutriční anamnéza vybrané osoby
Zásady sestavování jídelníčku
Nástrahy zpracování plánu stravy
Záznam stravy za 5 dní
Jak dosáhnout výživových doporučení
Výživová doporučení pro obyvatele ČR
Zdravá 13
Zdravá svačina
Jak dosáhnout zdravé výživy, výživa vybraných skupin obyvatel
Moje zdravá svačina - výukový materiál
Nemoci vyžadující omezení sacharidů
Obezita
Diabetes mellitus
Dietní systém
Kvalita stravování
Rychlý přehled diet
Alternativní stravování
Ortorexie
Ukázkový, cvičný test
Nadvýživa a podvýživa ►