obsah vzdělávání

obsah vzdělávání

autor Tereza Vybíralová -
Počet odpovědí: 2

Dobrý den,

velice se omlouvám za pozdní odevzdání a předem děkuji za zpětnou vazbu.

S pozdravem,

Tereza Vybíralová

V odpovědi na Tereza Vybíralová

Re: obsah vzdělávání

autor Kateřina Kadečková -
Milá Terko,

Tvá práce se mi velice líbí, i když neučíš, hezky jsi se zorientovala v RVP a splnila zadaná kritéria. V přípravě Tvé hodiny se mi líbí, že se na konci hodiny děti samy hodnotí- jak pracovaly, co se jim vydařilo a co by mohly zlepšit. Dále se mi moc zamlouvá individualizace s mapou- vyznačení záchytných bodů pro žáky, kteří se v mapě tolik neorientují. Věřím, že z Tebe bude jednou úžasná učitelka na ZŠ. Dle mého názoru jsi splnila zadání, práce je strukturovaná a dobře se v ní orientuje.

S pozdravem

Katka
V odpovědi na Tereza Vybíralová

Re: obsah vzdělávání

autor Eliška Glatzová -
6/7 Splněno

Příprava sleduje cíle VO Člověk a jeho svět 1
Příprava je dokladem dobré orientace v RVP ZV 1
Příprava je dokladem efektivní práce s vybraným ŠVP 0
Použití alespoň 5 klíčových slov, přičemž jejich použití je relevantní (není jen formální) 1
Příprava reflektuje soulad cíle a obsahu vzdělávání/učiva 1
Příprava obsahuje relevantní individualizované cíle či úkoly alespoň pro 1 žáka 1
Formální dodržení požadavků (odevzdání včas, gramatika, stylistika) 1

Milá Terezo,
nic se neděje, děkuji za zveřejněný úkol. Je to zajímavý nápad - jak se dostat z Prahy na hezké místo. Nápad cestovat skutečně zní skvěle. Bylo by prosím potřeba podívat se do ŠVP kterékoliv školy - najít si výstupy, tematickou oblast a učivo, přípradně charakteristiku předmětu. Není zřejmé, pro který ročník je určen plán. Co se týče plánu samotného, je velmi těžké se v něm zorientovat. Prosím, podívejte se ke spolužačkám, které mají hodiny členěné do odstavců (bodů), ideálně dát také časový odhad - to je důležité pro efektivitu plánování. Bylo by vhodné se také podívat na stylistiku, interpunkci, překlepy - doporučuje se dokument vytisknout, lépe se pak v hledá. Úkol máte ale celkově splněn! S pozdravem Eliška Glatzová

Pozn. - překlepy a skloňování
- přišlo by dobré, kdyby se výlet opravdu zrealizoval
- individalizace
- sepsat různé způsobů