Obsah vzdělávání-příprava_Rubešová Zuzana

Obsah vzdělávání-příprava_Rubešová Zuzana

autor Zuzana Rubešová -
Počet odpovědí: 4

Dobrý den,

vkládám přípravu k tématu obsah vzdělávání. 

V odpovědi na Zuzana Rubešová

Re: Obsah vzdělávání-příprava_Rubešová Zuzana

autor Kateřina Kadečková -
Milá Zuzko,

ačkoliv je Tvá práce poměrně krátká, tak je velice výstižná a obsahuje vše potřebné. Velmi mě zaujala příprava Tvé hodiny, která na mě působí velmi poutavě. Hádanka na úvod je skvělý nápad! Jsem názoru, že takovouto hodinu prvouky by si děti velice užily!

S pozdravem

Kačka
V odpovědi na Zuzana Rubešová

autor Eliška Glatzová -
6/7 Splněno

Příprava sleduje cíle VO Člověk a jeho svět 1
Příprava je dokladem dobré orientace v RVP ZV 1
Příprava je dokladem efektivní práce s vybraným ŠVP 0
Použití alespoň 5 klíčových slov, přičemž jejich použití je relevantní (není jen formální) 1
Příprava reflektuje soulad cíle a obsahu vzdělávání/učiva 1
Příprava obsahuje relevantní individualizované cíle či úkoly alespoň pro 1 žáka 1
Formální dodržení požadavků (odevzdání včas, gramatika, stylistika) 1

Milá Zuzano,
děkuji za skvělý jarní úkol, líbí se mi, jak střídáte pobyt venku a uvnitř. Plán máte vymazlený, aktivity promyšlené, navazují. V RVP jste se zorientovala, správně máte zařazené cíle i učivo. Dívala jste se prosím do ŠVP Vaší školy? Doplňte si prosím výstupy a učivo, tematickou oblast, charakteristiku předmětu. Individualizace úkolů - máte zmíněno na více místech, ale vymyslíte ještě prosím jeden úkol, který bude konkrétně zaměřený - abyste věděla přesně u SZZ? Hezká práce, máte k zápočtu splněno! Eliška Glatzová
V odpovědi na Eliška Glatzová

autor Zuzana Rubešová -
Dobrý den,
moc děkuji za zpětnou vazbu u všech úkolů. Do ŠVP jsem se nedívala, to mi uniklo. Co se týče individualizace, koukala jsem na to spíše obecně, ale není problém navrhnout konkrétní příklad k danému žákovi/žačce. Určitě si vše do SZZ doplním (i u ostatních úkolů). Ještě jednou děkuji a přeji pěkné dny. Rubešová