obsah vdělávání

obsah vdělávání

autor Jana Vaisová -
Počet odpovědí: 5

Ahoj,

vkládám úkol zaměřený na obsah vzdělávání. Těším se na vaše komentáře.

Jana

V odpovědi na Jana Vaisová

Re: obsah vdělávání

autor Iveta Hrušková -
Ahoj Jani,
děkuji Ti za inspiraci na moc hezky připravenou hodinu.
Je vidět, že v kurikulárních dokumentech se orientuješ a nemáš problém s určováním cílů.
Líbí se mi pestrost aktivit. Ráda bych vyzdvihla aktivitu s lupou - myslím, že tato aktivita bude žáky bavit.
Děkuji za inspiraci, Iveta

autor Šárka Pinkrová -
Ahoj Jani,

velmi se mi tvá příprava hodiny líbí z hlediska náplně. Na začátek jsi dobře popsala, co je obsahem vzdělávací oblasti kam tvá hodina patří, a definovala i konkrétní cíle hodiny. Jediné co mě napadá, že bych mohla ještě doporučit, ještě více konkretizovat výstupy dle RVP včetně opatření v rámci individualizace, například pro žáky s IVP. Musím říct, že hodina je pro mě velkou inspirací, díky za tvůj nápad. Š.

autor Eliška Glatzová -
7/7 Krásně splněno

Příprava sleduje cíle VO Člověk a jeho svět 1
Příprava je dokladem dobré orientace v RVP ZV 1
Příprava je dokladem efektivní práce s vybraným ŠVP 1
Použití alespoň 5 klíčových slov, přičemž jejich použití je relevantní (není jen formální) 0
Příprava reflektuje soulad cíle a obsahu vzdělávání/učiva 1
Příprava obsahuje relevantní individualizované cíle či úkoly alespoň pro 1 žáka 1
Formální dodržení požadavků (odevzdání včas, gramatika, stylistika) 1

Milá Jani,
děkuji za zveřejněný úkol. Co se týče samotné hodiny, tak máte úžasné badatelské aktivity a nápady. Co se týče RVP a ŠVP, orientujete se zdatně. Individualizace - promyslela jste možnosti, jak pracovat případně s dětmi, které mají nižší výstupy nebo grafomotorické problémy, dobrá práce. S pozdravem Eliška Glatzová