Co očekávají rodiče od školy a jak ji vybírají?

V odpovědi na Martina Zindulková

Re: Co očekávají rodiče od školy a jak ji vybírají?

autor Kamila Farkašová -
Milá Martino,
myslím si, že si splnila všechna zadaná kritéria. Vybraný článek je odborným textem, není starší deseti let. Tvůj text odpovídá na všechny zadané otázky a je srozumitelný, nechybí ani odkaz na článek. Moc hezky si ze článku vypsala, co jsou tedy rozhodující kritéria při volbě školy a co rodiče od školy očekávají. Vidím i tvé komentáře u ostatních.
Kamila
V odpovědi na Martina Zindulková

Re: Co očekávají rodiče od školy a jak ji vybírají?

autor Alena Bednářová -
Milá Martinko,
děkuji za volbu tvého článku, jehož téma aktuálně též řeším, neboť hledám vhodnou školu pro svého syna. Musím říci, že se můj názor kompletně shoduje s výsledky výzkumu.
Veškerá kritéria byla splněna, odbornost článku je nezpochybnitelná, aktuálnost také, do délky rešerše jsi se také vešla. Text je srozumitelný, přehledný, pěkně členěný. Odpovídá na veškeré otázky, které byly položeny.
Jediné, co bych vytkla je citace, kdy by neměl být proklik na článek až v dalším odstavci, ale hned za stranami v časopise, které jsi též uvedla zřejmě omylem dvakrát za sebou. Navíc je i tečka za otazníkem v názvu článku, celá jména autorů a trošku rozdílné značení čísla časopisu. Posílám, jak bych zdroj citovala já: Dačevová, R., & Němec, J. (2022). Co očekávají rodiče od školy a jak ji vybírají? Pedagogická orientace, 32(1), 57-80. https://doi.org/10.5817/PedOr2022-1-57
Děkuji za pro mě velmi přínosné téma.
Alena