Aktuální stav DP - Bouzková

Re: Aktuální stav DP - Bouzková

autor Barbora Machová -
Počet odpovědí: 0
Ahoj Kačí, vkládám sem mé hodnocení ke Tvé DP. Přeji hodně štěstí a sil v následujícím postupu!

Vybrané téma je dle mých znalostí kolegyně opravdu vybráno velmi dobře, věřím, že až se do toho Kačka dostane, tak ji bude výzkum i teoretická část velmi bavit, je ušité opravdu na míru. Spojení dvou věcí, které kolegyni zajímají, je skvělý způsob, jak téma zúžit a ohraničit, aby nebylo příliš obecné.
Myslím, že kolegyně i vhodně zvolila dílčí výzkumné otázky, které vhodně rozvíjí hlavní výzkumnou otázku a tím udávají směr, kterým se chce Kačka vydat. Hlavní výzkumná otázka mi přijde lehce nejasná z hlediska způsobu odpovědi. Myslím, že by mohlo být složité na ni odpovědět, i v rámci úzkého tématu je širšího záběru. Vnímám ji ale jako zastřešující otázku pro dílčí a konkrétnější otázky, přesně tak, jak to má být.
Nemohu hodnotit soulad s textem a celou prací, ale zatím mohu říct, že vidím soulad ve výzkumných otázkách a cílech, které Kačka prezentuje. Cíle práce se odkazují a shodují s otázkami. Nejsem si jen z prezentace jistá, zda bude výzkum probíhat pouze v jedné třídě nebo i v porovnání a zmapování využití her v rámci celé školy?
Chválím také výběr metod sběru dat vhodných pro triangulaci dat.
Rozsah práce, formální náležitosti, text ani citace zatím nemohu hodnotit, jelikož je práce v jejím úplném počátku. Přesto mám ale dojem, že si je Kačka vědoma všech náležitostí, které má DP obsahovat nebo ví, kde je hledat nebo se ptát.

Barbora Machová