Piktogram Alissa

Piktogram Alissa

autor Alissa Teryokhina -
Počet odpovědí: 0

Kdysi jsem si koupila sportovní oblečení. Jednou jsme s rodinou vyrazili do lesa a zastavili se na občerstvení. Poprvé jsem si oblékla ten teplákový oblek. Chtěla jsem vypít babiččin nápoj, který byl vyroben z třešní. Nalila jsem to tak, že jsem na sebe vylila polovinu tohoto nápoje. Vzhledem k tomu, že oblek měl béžovou barvu, okamžitě se objevila velká skvrna. Když přišlo na praní, nejprve jsem se podívala na etiketu, kde bylo uvedeno, jak správně prát tento oblek a narazila jsem na tento piktogram. Viděla jsem ho poprvé a později jsem zjistila, že to znamená sušit oblečení ve vzpřímené poloze bez přímého slunečního záření.Kdysi jsem si koupila velmi krásné sportovní oblečení. Jednou jsme s rodinou vyrazili do lesa a zastavili se na občerstvení. Poprvé jsem si oblékla ten teplákový oblek. Chtěla jsem vypít babiččin nápoj, který byl vyroben z třešní. Nalila jsem to tak, že jsem na sebe vylila polovinu tohoto nápoje. Vzhledem k tomu, že oblek byl béžový, okamžitě se objevila velká skvrna. Když přišlo na praní, nejprve jsem se podívala na etiketu, kde bylo uvedeno, jak správně prát tento oblek a narazila jsem na tento piktogram. Viděla jsem ho poprvé a později jsem zjistila, že to znamená sušit oblečení ve vzpřímené poloze bez přímého slunečního záření.