Dočasné odvolání prezenční výuky kurzu

Dočasné odvolání prezenční výuky kurzu

autor Zuzana Kostićová -
Počet odpovědí: 0

Milí studenti, mrzí mě, že píšu až takhle na poslední chvíli, ale sama jsem to zjistila až teď ráno: jeden z členů naší domácnosti má pozitivní covid test. Musím tedy odvolat prezenční výuku na blíže neurčenou dobu. Uvidíme, co nám řekne hygiena, zatím počítejte s přechodem na distanční výuku na cca dva týdny. Zase se ozvu, až budu vědět další podrobnosti.

V mezičase prosím pokračujte s kurzem distančně, tzn. čtěte texty, studujte skripta a zejména sledujte videopřednášky. Tento týden nás čekají následující témata:

Přednáška: Dějiny a jednotlivé složky alternativní spirituality,

Seminář: Psychedelie a šamanismus, (nezapomeňte si přečíst primární text, kterým je "Sedm jazyků Boha" od Timothyho Learyho)

V případě, že budu příští týden ještě v karanténě, budeme pokračovat první částí přednášky o teoretických přístupech k alternativní spiritualitě,

...a seminářem o Channelingu,  - součástí semináře o channelingu je pak asi dvacetiminutové výukové video "Mystické techniky alternativní spirituality", - a nezapomeňte také přečíst povinný text od Jane Robertsové.

S jakýmikoli dotazy se prosím obracejte na diskusní fóra v Moodlu. Mějte se hezky!