Závěrečná prezentace par Jana Hodačová, lundi 26 avril 2021, 21:28 Nombre de réponses : 2 Dobrý večer, posílám závěrečnou prezentaci. Zkusila jsem ji převést do pdf. Jana Šimková 13 mots Závěrečná prezentace - Dramatický kroužek.pdf Permalien Répondre En réponse à Jana Hodačová Re: Závěrečná prezentace par Jana Krátká, jeudi 29 avril 2021, 18:14 Milá Jano, bohužel se mi nedaří Vaši práci otevřít. Prosím o vložení v jiném formátu (např.pptx). Děkuji. Krátká 19 mots Permalien Niveau supérieur Répondre En réponse à Jana Hodačová Re: Závěrečná prezentace par Jana Krátká, dimanche 9 mai 2021, 17:54 Dobrý den, děkuji za úpravu. Krátká 6 mots Permalien Niveau supérieur Répondre
En réponse à Jana Hodačová Re: Závěrečná prezentace par Jana Krátká, jeudi 29 avril 2021, 18:14 Milá Jano, bohužel se mi nedaří Vaši práci otevřít. Prosím o vložení v jiném formátu (např.pptx). Děkuji. Krátká 19 mots Permalien Niveau supérieur Répondre
En réponse à Jana Hodačová Re: Závěrečná prezentace par Jana Krátká, dimanche 9 mai 2021, 17:54 Dobrý den, děkuji za úpravu. Krátká 6 mots Permalien Niveau supérieur Répondre