Závěrečná prezentace autor Jana Hodačová - pondělí, 26. dubna 2021, 21.28 Počet odpovědí: 2 Dobrý večer, posílám závěrečnou prezentaci. Zkusila jsem ji převést do pdf. Jana Šimková 13 slov Závěrečná prezentace - Dramatický kroužek.pdf Trvalý odkaz Odpovědět V odpovědi na Jana Hodačová Re: Závěrečná prezentace autor Jana Krátká - čtvrtek, 29. dubna 2021, 18.14 Milá Jano, bohužel se mi nedaří Vaši práci otevřít. Prosím o vložení v jiném formátu (např.pptx). Děkuji. Krátká 19 slov Trvalý odkaz Ukázat předchůdce Odpovědět V odpovědi na Jana Hodačová Re: Závěrečná prezentace autor Jana Krátká - neděle, 9. května 2021, 17.54 Dobrý den, děkuji za úpravu. Krátká 6 slov Trvalý odkaz Ukázat předchůdce Odpovědět
V odpovědi na Jana Hodačová Re: Závěrečná prezentace autor Jana Krátká - čtvrtek, 29. dubna 2021, 18.14 Milá Jano, bohužel se mi nedaří Vaši práci otevřít. Prosím o vložení v jiném formátu (např.pptx). Děkuji. Krátká 19 slov Trvalý odkaz Ukázat předchůdce Odpovědět
V odpovědi na Jana Hodačová Re: Závěrečná prezentace autor Jana Krátká - neděle, 9. května 2021, 17.54 Dobrý den, děkuji za úpravu. Krátká 6 slov Trvalý odkaz Ukázat předchůdce Odpovědět