Závěrečná prezentace by Jana Hodačová - Monday, 26 April 2021, 9:28 PM Number of replies: 2 Dobrý večer, posílám závěrečnou prezentaci. Zkusila jsem ji převést do pdf. Jana Šimková 13 words Závěrečná prezentace - Dramatický kroužek.pdf Permalink Reply In reply to Jana Hodačová Re: Závěrečná prezentace by Jana Krátká - Thursday, 29 April 2021, 6:14 PM Milá Jano, bohužel se mi nedaří Vaši práci otevřít. Prosím o vložení v jiném formátu (např.pptx). Děkuji. Krátká 19 words Permalink Show parent Reply In reply to Jana Hodačová Re: Závěrečná prezentace by Jana Krátká - Sunday, 9 May 2021, 5:54 PM Dobrý den, děkuji za úpravu. Krátká 6 words Permalink Show parent Reply
In reply to Jana Hodačová Re: Závěrečná prezentace by Jana Krátká - Thursday, 29 April 2021, 6:14 PM Milá Jano, bohužel se mi nedaří Vaši práci otevřít. Prosím o vložení v jiném formátu (např.pptx). Děkuji. Krátká 19 words Permalink Show parent Reply
In reply to Jana Hodačová Re: Závěrečná prezentace by Jana Krátká - Sunday, 9 May 2021, 5:54 PM Dobrý den, děkuji za úpravu. Krátká 6 words Permalink Show parent Reply