Doležal - komunikáty от Lukáš Doležal - среда, 21 апреля 2021, 16:59 Количество ответов: 2 Posílám všechny tři, zdroje jsou přímo v souborech. Doufám, že půjdou otevřít. Lukáš Doležal Komunikát č. 1.docx Komunikát č. 2.docx Komunikát č. 3.docx Постоянная ссылка Ответить В ответ на Lukáš Doležal Re: Doležal - komunikáty от Jana Hanzalíková - понедельник, 26 апреля 2021, 18:47 Lukáši, vůbec se mi tady neukazují ty soubory, tak nevím, jestli je chyba u mě nebo jestli se stalo něco cestou. Když tak se radši podívej, jestli je to u tebe v pořádku :-) Постоянная ссылка Показать сообщение-родителя Ответить В ответ на Jana Hanzalíková Re: Doležal - komunikáty от Lukáš Doležal - вторник, 4 мая 2021, 12:03 Moc díky za zprávu, teď už tam soubory snad jsou :) Постоянная ссылка Показать сообщение-родителя Ответить
В ответ на Lukáš Doležal Re: Doležal - komunikáty от Jana Hanzalíková - понедельник, 26 апреля 2021, 18:47 Lukáši, vůbec se mi tady neukazují ty soubory, tak nevím, jestli je chyba u mě nebo jestli se stalo něco cestou. Když tak se radši podívej, jestli je to u tebe v pořádku :-) Постоянная ссылка Показать сообщение-родителя Ответить В ответ на Jana Hanzalíková Re: Doležal - komunikáty от Lukáš Doležal - вторник, 4 мая 2021, 12:03 Moc díky za zprávu, teď už tam soubory snad jsou :) Постоянная ссылка Показать сообщение-родителя Ответить
В ответ на Jana Hanzalíková Re: Doležal - komunikáty от Lukáš Doležal - вторник, 4 мая 2021, 12:03 Moc díky za zprávu, teď už tam soubory snad jsou :) Постоянная ссылка Показать сообщение-родителя Ответить