Nahrávky z přednášek profilových kurzů

Nahrávky z přednášek profilových kurzů

autor Barbora Jelínková -
Počet odpovědí: 3

Dobrý den,

budou se nahrávat přednášky, které probíhají pro denní studenty, aby si distanční studenti mohli poslechnout všechny přednášky, když máme jen jedno soustředění k profilovému předmětu? Stejně jako to bylo u povinných předmětů.

Děkuji

V odpovědi na Barbora Jelínková

Re: Nahrávky z přednášek profilových kurzů

autor Jakub Marek -
dobrý den,
nepočítáme s tím, že všechny kurzy budou probíhat formou streamovaných či jinak živě přenášených přednášek či probíhajících seminářů, čili nahrávky nebudou zdaleka vždy možné. Navíc to, zda budou nebo nebudou k dispozici nahrávky, bude nakonec věcí vyučujících. Smyslem je nahrazovat prezenční výuku ve stejných časových oknech, proto ne vždy půjde o distanční výuku v tom smyslu, jak se původně odlišovala od prezenční. Jde o takovou prezenčně-distanční výuku.
V odpovědi na Barbora Jelínková

autor Hedvika Novotná -
Dobrý den,

povinné předměty se nahrávat budou. Pokud jde o povinně-volitelné předměty, každý vyučující Vám dodá dostatek podkladů, ať už formou nahrávek přednášek, nebo jinak. Informace by měly být v SIS.
V odpovědi na Hedvika Novotná

autor Barbora Jelínková -
Děkuji za odpověď. V případě, že jsem distanční studentka, mám možnost se účastnit přednášek s denními studenty, když mám například volno v práci nebo si to jinak zařídím? Děkuji