Dobrý den, ve svém rozvrhu (v košíku v SISu) jsem měl proseminář pana magistra Tomáše Holečka (úterý, 6. hodina). Dnes jsem ale zjistil, že mi z košíku zmizel. Nejde nalézt ani v přehledu všech paralelek v prosemináři. Bude probíhat a bude si ho možné zapsat, nebo se zrušil úplně? Děkuji za odpověď
Dobrý den,
to se omlouvám, ze zdravotních důvodů si namísto pana doktora Holečka vzal jeho paralelku pan doktor Zika.
to se omlouvám, ze zdravotních důvodů si namísto pana doktora Holečka vzal jeho paralelku pan doktor Zika.
Pokud si paralelku vzal pan doktor Zika míso pana doktora Holečka, znamená to tedy, že bude probíhat na stejné téma, ale teda v pátek 5. hodinu, nebo bude mít pan doktor Zika téma vlastní?
ano, měla by to být stejná paralelka ve stejném čase.
čas se ale změnil z původního úterý 6. hodiny na pátek 5. hodinu
Máte pravdu, teď jsem si to kontroloval. Asi jsem kolegu Ziku pochopil špatně, když jsme o tom mluvili. Každopádně ve stejném termínu vyučuje např. pan dr. Novotný. Nabídka proseminářů, resp. anotací jednotlivých proseminářů se ještě v několika málo případech kompletuje (včetně mojí kovářovy kobyly), proto ještě je chvilka času na výběr.
Dobře, děkuji za odpověď