Zápis předmětů (povinných)

Zápis předmětů (povinných)

autor Kateřina Fleknová -
Počet odpovědí: 2

Dobrý den,

na webu jsem se dočetla, že nám povinné předměty (úvody do filosofie, společenských věd atd) zapíše fakulta. Ve videu letní školy se ale říká, že si máme vybrat paralelku, na kterou budeme chodit, kvůli počtu míst v aule. Máme si tedy také zapsat pro nás vhodný termín, nebo opravdu nemusíme dělat nic a stačí si ji zvolit?

Také bych se ráda zeptala, jestli si můžu při zápisu zkusit zapsat například dva prosemináře nebo dva předměty, které se kryjí, abych měla jistotu, že se na jeden dostanu (případně si druhý - rezervní - hned odhlásím).

Děkuji za odpověď.

V odpovědi na Kateřina Fleknová

Re: Zápis předmětů (povinných)

autor Martin Vrabec -
Dobrý den, první otázce úplně nerozumím, ale předmět jako takový Vám zítra zapíšeme, Vy si pak po otevření registrace musíte sama zvolit vhodnou paralelku. Dvě paralelky zároveň se Vám zapsat nepodaři (alespoň to předpokládám), u povinně-volitelných kurzů to možné je.
V odpovědi na Kateřina Fleknová

Re: Zápis předmětů (povinných)

autor Jakub Marek -
Přiznám se, že s touhle otázkou (zápis dvou paralelek prosemináře) jsem se nesetkal a ze studentské strany jsem ten zápis neviděl. Vybrat si určitě musíte a to v zásadě rychle, pokud si chcete vybírat konkrétní paralelku, mám ale za to, že by Vám systém neměl umožnit zápis dvou paralelek. Budu se na to ale sám muset zeptat.