Diplomní seminář I. - zápis

Diplomní seminář I. - zápis

autor Michaela Radová -
Počet odpovědí: 3

Dobrý den,

ráda bych se zeptala na můj konkrétní případ zápisu DS1. Tento akademický rok potřebuji dokončit bakalářské studium (tedy všechny státnice i obhajobu), jelikož jako opakující student na FHS od zimního semestru 2020/21 překračuji bezplatnou dobu studia. Zároveň se chystám nejprve na státnice z filosofie a historie (zimní semestr) a následně teprve na státnice ze společenských věd - antropologie (letní semestr). Proto k nim zatím nemám splněny jiné profilové předměty, než Úvod do antropologie. Mnoho antropologických kurzů jsem však již absolvovala v minulém studiu. Bude mi za těchto podmínek případně předmět/paralelka zapsána dodatečně?

Děkuji za odpověď.

V odpovědi na Michaela Radová

Re: Diplomní seminář I. - zápis

autor Martin Vrabec -
Dobrý den, DS1 Vám bude zapsán automaticky, pokud jdete do 3. ročníku, žádné další podmínky (např. splnění požadovaných profilových kurzů) tam nejsou, nebo jste někde něco takového vyčetla?
V odpovědi na Martin Vrabec

autor Michaela Radová -
Děkuji za odpověď. Jde mi spíše o konkrétní paralelku a zohlednění mého případu v případě dodatečného zápisu do ní pomocí v sisu uvedeného motivačního textu.
V odpovědi na Michaela Radová

autor Hedvika Novotná -
Dobrý den,

samozřejmě se pokusíme zohlednit všechny aspekty situace jednotlivých studujících, ale to, zda Vás případně nad limit (bude-li to třeba) zapíšeme, Vám nyní opravdu zaručit nemohu. Naše kapacity jsou prostě omezené.