Diplomní seminář I. - zápis

Diplomní seminář I. - zápis

von Michaela Radová -
Number of replies: 3

Dobrý den,

ráda bych se zeptala na můj konkrétní případ zápisu DS1. Tento akademický rok potřebuji dokončit bakalářské studium (tedy všechny státnice i obhajobu), jelikož jako opakující student na FHS od zimního semestru 2020/21 překračuji bezplatnou dobu studia. Zároveň se chystám nejprve na státnice z filosofie a historie (zimní semestr) a následně teprve na státnice ze společenských věd - antropologie (letní semestr). Proto k nim zatím nemám splněny jiné profilové předměty, než Úvod do antropologie. Mnoho antropologických kurzů jsem však již absolvovala v minulém studiu. Bude mi za těchto podmínek případně předmět/paralelka zapsána dodatečně?

Děkuji za odpověď.

In reply to Michaela Radová

Re: Diplomní seminář I. - zápis

von Martin Vrabec -
Dobrý den, DS1 Vám bude zapsán automaticky, pokud jdete do 3. ročníku, žádné další podmínky (např. splnění požadovaných profilových kurzů) tam nejsou, nebo jste někde něco takového vyčetla?
In reply to Martin Vrabec

von Michaela Radová -
Děkuji za odpověď. Jde mi spíše o konkrétní paralelku a zohlednění mého případu v případě dodatečného zápisu do ní pomocí v sisu uvedeného motivačního textu.
In reply to Michaela Radová

von Hedvika Novotná -
Dobrý den,

samozřejmě se pokusíme zohlednit všechny aspekty situace jednotlivých studujících, ale to, zda Vás případně nad limit (bude-li to třeba) zapíšeme, Vám nyní opravdu zaručit nemohu. Naše kapacity jsou prostě omezené.