Online trénink

Online trénink

autor Kristýna Kohoutová -
Počet odpovědí: 1

Ahoj všichni,

pracuji v taneční škole jako trenér a právě zde jsem si vybrala svou praxi. Trénuji dvě skupiny děvčat, jedna je přípravka ve věku 4 - 6 let a druhá je pro holky 6 - 10 let. Hlavní trenér a vedoucí chce, abychom s dětmi trénovaly online, jednak proto, že mají zaplacené pololetní příspěvky, jednak proto, aby "nevyšly ze cviku" a aby viděly své kamarádky.

Já si ale neumím představit, že budu se šestiletými dětmi fungovat skrze počítač, už samotná komunikace s větší skupinou je náročnější, natož kdybych s nimi měla přímo trénovat, ať už jim předcvičovat nebo je opravovat.

Nemáte někdo zkušenost s online tréninkem, nebo nápad, jak si se situací poradit?

Děkuji.

Kristýna

V odpovědi na Kristýna Kohoutová

Re: Online trénink

autor Eva Brejchová -

Ahoj,

já mám s dětmi kroužek jógy. Jedna lekce trvá 60 minut - zahrnuje jak jednotlivé cviky (ásany), tak i dechové a relaxační techniky. Náhradu za setkávání jsem vymyslela tak, že jsem nahrála několik krátkých videí, aby si naše hodiny mohly připomenout. Videa jsou tematická - v jednom jsou dynamické ásany a sestava cviků Khatu Pranam, v dalším nácvik plného jógového dechu, v dalším vedená relaxace slovem, v dalším uvolnění s pohádkovým příběhem. Snad ti to pomůže, Eva