Rožánková, Lustová, Hošková

Plzeňský kraj + zpráva o spolupráci

autor Markéta Lustová -
Počet odpovědí: 0

Vkládáme dodatečně pracovní listy k Plzeňskému kraji, na které děti měly dva týdny. (Vyhledaly jsme i několik zajímavých videí o Plzni/Plzeňském kraji, které jsme poslali paní učitelce.) Děti měly pomocí pracovních listů vypracovat do dvou týdnů  krátké referáty nebo projekty na téma Plzeňský kraj. Výtvory dětí jsou celkem povedené a lze je najít v galerii jejich třídy na stránkách školy.

 

ZPRÁVA O SPOLUPRÁCI S FAKULTNÍM UČITELEM

S paní učitelkou Klimešovou jsme pravidelně každý týden v kontaktu. Jsme také zahrnuté kopiemi emailů, které paní učitelka zasílá svým žákům, takže máme přehled o tom, co děti dělají. Paní učitelka je velmi příjemná, spolupráce s ní je na velice přátelské úrovni. Oceňujeme, jak paní učitelka motivuje děti. Na třídní stránky vkládá fotografie ze svého života i života dětí, pořádá pravidelná online setkání, kde pomáhá dětem s novou i starou látkou, dětem zasílá velice krásné emaily, kde se nejen je, ale i rodiče snaží podpořit. Příští týden se v naší spolupráci zaměříme na výtvarnou a hudební výchovu, popřípadě matematiku.

Velice nás potěšilo, když nám paní učitelka dala zpětnou vazbu k Velikonočnímu projektu, který byl pro děti pouze dobrovolný („Některé děti na listech pracovaly, povídali mi o tom v ranním kruhu a některé na nich ještě pracují. Jonáš třeba říkal, že ho to moc bavilo. Max byl také nadšený.“). Nakonec tedy i přes to, že jsme se obávaly, že se pracovní listy - Velikonoce k dětem nedostanou, kvůli problému tisku papírů doma, byly jsme mile překvapeny, že jim paní učitelka náš výtvor poskytla a žáci se dobrovolně zapojili.