Wocabee

Wocabee

autor Tomáš Botlík Nuc -
Počet odpovědí: 7

Doporučuji si vyzkoušet ještě tutu aplikaci a klidně sem do fóra napište své dojmy, jak na Vás aplikace zapůsobila

 

https://wocabee.app/?lang=CZ

 

TB

V odpovědi na Tomáš Botlík Nuc

Re: Wocabee

autor Veronika Mühlbachová -

Dobrý večer, moje obě děti navštěvují kurzy Helen Doron English. Je to velmi veselá a hravá forma učení s mnoha pomůckami, děti tam chodí rády. Od příštího týdne se budou učit taky on-line přes aplikaci Aplikaci ZOOM Cloud Meetings, tak pokud nevadí, že se jedná o angličtinu, tak budu mít zkušenosti s touto aplikací. VM 

V odpovědi na Veronika Mühlbachová

Re: Wocabee

autor Michaela Prajerová -

Dobrý večer, již jsem měla možnost vyzkoušet si výuku přes Skype online na katedře anglického jazyka, akorát na některých prohlížečích nefunguje, a přišlo mi to dost podobné normální výuce, když k tomu náš vyučující používal ještě nějakou aplikaci na sdílení obrazovky, kde nám mohl sdílet prezentaci. Jinak některé aplikace, které tam byly, tak mi přijdou spíše jako doplněk nebo zpestření výuky. Ale přijde mi to jako dobrý web pro tuhle dobu, která nastala.

V odpovědi na Veronika Mühlbachová

Re: Wocabee

autor Veronika Mühlbachová -

Dobrý den, 

moje děti už měly každé dvakrát angličtinu Helen Doron online přes aplikaci Zoom Cloud Meetings. Dávaly pozor, propojily se opravdu s lektorkou a s ostatními dětmi, nakoukly do jejich pokojíčků. Ráno lektorka vždy poslala seznam pomůcek, které jsme si měli připravit, např. ovoce, zeleninu, 10 nějakých předmětů na počítání, barevné předměty na ukazování, krabici a oblíbeného plyšáka. Za mě je to tedy lepší než hodiny úplně zrušit, ale děti jsou malé. Mým je 3 a 6 let a hodiny naživo byly úžasné, takže počítač se tomu nemůže nikdy vyrovnat. Lektorka má vždy spoustu pomůcek, teď měla třeba kolo štěstí a děti si s ním ani nemohly zatočit, jen to viděly na notebooku, nebo měla být jedna hodina jako oslava narozenin, probírali se slovíčka jako cake a candle, lektorka měla pro děti i připravené narozeninové čepičky, prostě na takovéto učení zážitkem není výuka online úplně ideální. No co se dá dělat, kéž by už nouzový stav brzo skončil. 

V odpovědi na Tomáš Botlík Nuc

Re: Wocabee

autor Pavlína Šimáňová -

Já sama nikde neučím, takže nemám zkušenosti s dalšími aplikacemi nebo stránkami, kde by se dalo vyučovat, ale na praxi jsme si vyzkoušela právě stránky jeden svět na školách, jedná se sice o výuku ZSV, ale stránka se mi velmi líbila, videa jsou poučná, jsou velmi aktuální a žáky vždy nadchla. Teď jsem se dívala na na některé stránky, které jsou v textu, líbila se mi tato stránka https://www.umimenemecky.cz/, přijde mi jednoduché přihlášení a žáci mají přístup k různým cvičením, diktátům a tak.