Změna v hodinách + závěrečné práce

Změna v hodinách + závěrečné práce

by Štěpán Drahokoupil -
Number of replies: 2

Kolegyně, kolegové,

jak jsem již některé z vás informoval na poslední hodině, došlo k menší změně u hodiny dne 12.5. Místo promítání filmu bude diskuse s Klárou Kalibovou.

Protože si myslím, že by bylo dobré se i tak na film podívat, tak mám pro vás jeden návrh. Na FF UK začíná 19.5. zkouškové období a tedy nejsou již hodiny. Navrhuji začít náš kurz od 17.20 hodin a po konci hodiny promítnout film.

Dejte mi prosím co nejdříve vědět, zda se to všem hodí. Nevím, zda vám všem také 19.5. začíná zkouškové období a máte případně čas. 

Po konci filmu navrhuji náš kurz zakončit někde v restauračním zařízení. Návrhy na místa jsou vítány (nejlépe nekuřácké).

Poslední věc se týká vašich závěrečných prací. Několik z vás mě upozornilo na menší zájem jejich kolegů/kolegyň v týmu na participaci na projektech. Předpokládá se, že se všichni budete podílet přibližně stejnou měrou na práci na závěrečných projektech. Pokud bude někdo z členů, členek vašich skupin projevovat evidentní nezájem o spolupráci (neodepisování na e-maily a špatná komunikace, neplnění zadaných úkolů, neúčast na pracovních schůzkách etc.), máte plné právo ho z projektu vyloučit. Dotyčné/mu studentovi/ce bude následně přidělena práce navíc, která však bude odpovídat asi 3 krát většímu úsilí pro získání zápočtu, než by byla práce na závěrečném projektu. Pevně věřím, že to však jsou jen výjimky. 

Těším se na vaše závěrečné práce. 

S přáním hezkého dne 

ŠD

In reply to Štěpán Drahokoupil

Re: Změna v hodinách + závěrečné práce

by Štěpán Drahokoupil -

P.S. Po několika vašich odpovědích píšu ještě menší upřesnění. Pokud se to nebude hodit i pár lidem, tak necháme na hodině 19. května vše při starém, začátek od 18.20 hodin. Ještě tedy vyčkejte finálního rozhodnutí až se mi sejde více e-mailů od vás. 

P.S. (2): Připomínám výlet do Let, a to tuto sobotu 10. května. V autobuse je ještě 10 - 15 volných míst, takže se prosím hlaste. 

In reply to Štěpán Drahokoupil

Re: Změna v hodinách + závěrečné práce

by Štěpán Drahokoupil -

Kolegyně, kolegové,

po vašich odpovědích jsem se rozhodl nechat vše dle původního plánu. Tedy 19. května se sejdeme v 18.20 hodin jako obvykle v místnosti 2075.

Organizaci následného posezení v restauračním zařízení  dne 19. května nechám na vás, takže se v pondělí na hodině dohodněte co a jak. Ideální by bylo dohodnuté místo rezervovat tak na 20.30 hodinu.

Co se týká možnosti promítnout film "Je to jen vítr", tak přestože film nebudeme promítat dne 19. května, nechám na vás, zda se na něj chcete podívat u nějaké jiné příležitosti. Iniciativu nechám na Vás, pokud budete mít zájem, tak se určitě nějak dohodneme. V souvislosti s filmem si vám dovoluji zaslat odkaz na film s obdobnou tematikou. Ten je již možné zhlédnout on-line: Europe: A Homeland for the Roma: http://www.romahomeland.org/ 

Přeji hezký víkend 

ŠD