Kolegyně, kolegové,
jak jsem již některé z vás informoval na poslední hodině, došlo k menší změně u hodiny dne 12.5. Místo promítání filmu bude diskuse s Klárou Kalibovou.
Protože si myslím, že by bylo dobré se i tak na film podívat, tak mám pro vás jeden návrh. Na FF UK začíná 19.5. zkouškové období a tedy nejsou již hodiny. Navrhuji začít náš kurz od 17.20 hodin a po konci hodiny promítnout film.
Dejte mi prosím co nejdříve vědět, zda se to všem hodí. Nevím, zda vám všem také 19.5. začíná zkouškové období a máte případně čas.
Po konci filmu navrhuji náš kurz zakončit někde v restauračním zařízení. Návrhy na místa jsou vítány (nejlépe nekuřácké).
Poslední věc se týká vašich závěrečných prací. Několik z vás mě upozornilo na menší zájem jejich kolegů/kolegyň v týmu na participaci na projektech. Předpokládá se, že se všichni budete podílet přibližně stejnou měrou na práci na závěrečných projektech. Pokud bude někdo z členů, členek vašich skupin projevovat evidentní nezájem o spolupráci (neodepisování na e-maily a špatná komunikace, neplnění zadaných úkolů, neúčast na pracovních schůzkách etc.), máte plné právo ho z projektu vyloučit. Dotyčné/mu studentovi/ce bude následně přidělena práce navíc, která však bude odpovídat asi 3 krát většímu úsilí pro získání zápočtu, než by byla práce na závěrečném projektu. Pevně věřím, že to však jsou jen výjimky.
Těším se na vaše závěrečné práce.
S přáním hezkého dne
ŠD