Jak poznáme kvalitní kombinované studium? Pilíře kvality v hodnocení zralými studenty

Jak poznáme kvalitní kombinované studium? Pilíře kvality v hodnocení zralými studenty

by Jana Harigelová -
Number of replies: 2
In reply to Jana Harigelová

Re: Jak poznáme kvalitní kombinované studium? Pilíře kvality v hodnocení zralými studenty

by Andrea Galiová -
Milá Jano,
Tvoje rešerše mi přišla velmi dobře zpracovaná a srozumitelná. Oceňuji, že sis vybrala zajímavé téma týkající se kombinovaného studia, proto jsem jej hned rozklikla, taktéž mě zaujalo na první pohled. Líbilo se mi, že jsi jasně popsala, jak výzkum probíhal, jaké metody byly použity i jaké byly hlavní zjištění – skoro vše bylo podáno jazykem, který je snadno pochopitelný i pro někoho, kdo nemá zkušenost s výzkumem. Nerozumím pouze příliš třífázové analýze dat a kódování, to už pro mě jakožto pro laika nebylo srozumitelné. Zaujalo mě, jak zralí studenti dokázali pojmenovat konkrétní pilíře kvality výuky – to mi přišlo velmi přínosné i inspirativní pro pedagogickou praxi. Také oceňuji, že sis všimla důležitosti návratu k jednotlivým respondentům v rámci analýzy. Možná by bylo zajímavé, jak sama zmiňuješ, rozvinout úvahu o tom, jak by stejné téma vnímali studenti prezenčního studia.
In reply to Jana Harigelová

Re: Jak poznáme kvalitní kombinované studium? Pilíře kvality v hodnocení zralými studenty

by Anna Drobná -
Hezký den,
Vaše práce je srozumitelná, odpovědi relevantní, citace v pořádku.
ZV pro jinou práci je v pořádku, ovšem příště by bylo dobré zaměřit se také na otázku uvedenou v zadání: "Na co by bylo možné se ještě více zaměřit nebo co by šlo lépe vysvětlit?"
Celkem 5 bodů.
Zdravím,
AD