Postoje učitelů základních škol k inkluzivnímu vzdělávání

Postoje učitelů základních škol k inkluzivnímu vzdělávání

par Vendula Miňovská,
Nombre de réponses : 4
En réponse à Vendula Miňovská

Re: Postoje učitelů základních škol k inkluzivnímu vzdělávání

par Simona Kocourková,
Milá Vendulo,
tvá rešerše je strukturovaná a přehledně zpracovaná. Citovala jsi podle normy APA a splnila jsi všechny zadané parametry. Ve shrnutí závěrů výzkumu jsem nalezla odpovědi na výzkumnou otázku. Hlavní nálezy výzkumu jsi popsala srozumitelně a čtivým způsobem. Jedná se o poměrně nedávný článek a tak jistě problematika zaslouží hlubší analýzu a hledání příčin, proč mají učitelé k inkluzi nejednoznačný postoj.
Simona

par Veronika Kořínková,
Milá Vendulo,
tvůj výběr tématu považuji za velmi přínosný, protože postoje učitelů k inkluzivnímu vzdělávání a právě i jejich obavy v této oblasti jsou v současnosti často diskutovaným tématem. Tvá práce je přehledná a dobře strukturovaná, odpovídá zadanému rozsahu a obsahuje citaci dle normy APA 7. Tvá rešerše obsahuje jasné a srozumitelné odpovědi na všechny zadané otázky. Dle mého názoru si splnila všechna hodnocená kritéria úkolu.

par Vendula Fialová,

Ahoj Vendy, 

moc děkuji, že jsem si mohla přečíst tvou rešerši. Tvá rešerše je zpracovaná opravdu pečlivě a působí přehledně. Každá část správně odpovídá konkrétní otázce. Text je srozumitelný, psaný kultivovaným jazykem a celkově se dobře čte. Výběr článku odpovídá zadaným kritériím hodnocení a citace odpovídá normě APA 7. Velmi dobře je popsána metodologie i výzkumný vzorek – je vidět, že ses do textu opravdu ponořila. Zvlášť se mi líbilo shrnutí hlavních zjištění, které je konkrétní a přehledné.Celkově je tvá práce velmi povedená, má odpovídající rozsah a splňuje všechna zadaná kritéria. Opravdu hezky povedená rešerše.