Tvorba učebních úloh založených na kreativních postupech s akcentem na interdisciplinární potenciál výtvarné edukace na 1. stupni základní školy

Tvorba učebních úloh založených na kreativních postupech s akcentem na interdisciplinární potenciál výtvarné edukace na 1. stupni základní školy

par Radka Dočekalová,
Nombre de réponses : 5
En réponse à Radka Dočekalová

Re: Tvorba učebních úloh založených na kreativních postupech s akcentem na interdisciplinární potenciál výtvarné edukace na 1. stupni základní školy

par Michaela Novotná,
Milá Ráďo,
vybrala jsem si ke komentáři Tvůj článek, protože mě zaujal daný výzkum. Rešerši jsi zpracovala přehledně s jasnou strukturou. Výzkumnou otázku jsi z článku určila výborně a tak, že její zodpovězení dovede článek k danému cíli. Jak píšeš, data byla čerpána z reflexí a příprav studentek prezenčního studia ve 4. ročníku našeho oboru. To mi na článku přijde zajímavé a po přečtení by mě zajímal i tvůj názor jakožto studentky 4. ročníku, která má zkušenost s prezenčním studiem. Shrnutí je poté jasné a srozumitelné. Celkově mě Tvá rešerše povzbuzuje k přečtení článku.
Míša
En réponse à Michaela Novotná

Re: Tvorba učebních úloh založených na kreativních postupech s akcentem na interdisciplinární potenciál výtvarné edukace na 1. stupni základní školy

par Petra Sýkorová,
Milá Radko,
kromě toho, že sis zvolila velmi zajímavé téma, dokázala jsi ho i velmi přehledně zpracovat. Zcela srozumitelně a explicitně odpovídáš na jednotlivé body zadání a rovněž jeho hlavní nálezy jsou srozumitelně rozčleněné do fází a jasně formulované. Oceňuji, že Tvá rešerše zmiňuje i možné překážky inovativních přístupů. Výstupy jsou interpretovány srozumitelně a zahrnují i celkové závěry. Za mě jsi zadání splnila na jedničku :).

par Lucie Chvojková,
Milá Radko, rešerše článku Jany Vašíkové je kvalitně zpracovaná a odpovídá zadání. Výběrem odborného článku z časopisu Pedagogická orientace splňuješ zadání, stejně jako zvolené téma týkající se tvorby kreativních učebních úloh na 1. stupni ZŠ, které může souviset s nejedním tématem diplomové práce. Rešerše přehledně a srozumitelně shrnuje výzkumnou otázku, cíl výzkumu, použitou metodologii i klíčová zjištění. Text je členěný podle osnovy, používá jasné formulace a čtenář se v něm dobře orientuje. Oceňuji uvedení citace v normě APA a zmínku o využití AI k úpravě textu pro lepší srozumitelnost. Dle mého názoru, jsi úkol splnila velmi dobře. Přeji hodně zdaru. L.Chvojková

par Karolína Bučková,
Milá Ráďo,
moc oceňuji, že sis vybrala aktuální a odborný článek z recenzovaného časopisu – tím splňuješ první dvě kritéria bez výhrad. Rešerše je zpracovaná přehledně, odpovídá rozsahově zadání a jasně reaguje na všechny požadované otázky. Citace je správně uvedená podle normy, což je další plus. Text je čtivý a dobře strukturovaný, snadno se v něm orientuje. Dobrá práce.

Kája

par Jana Stará,