Online podpora prezenčního studia na vysoké škole

Re: Online podpora prezenčního studia na vysoké škole

autor Dominik Dvořák -
Počet odpovědí: 0
Text obsahově odpovídá očekávání kladeným na reflexi pozice výzkumníka a je kultivovaně formulovaný. Dobře reflektujete pozici insidera. Ovšem ta je vždy relativní, jak píšu v poznámce k příspěvku jiné kolegyně. Jste insiderem v akademickém prostředí, ale zároveň můžete být vnímána jako někdo, kdo stojí např. mimo skupinu akademiků, kteří jsou o jednu či dvě generace starší a jejichž hodnoty, postoje či dovednosti jak z hlediska edukace, tak technologií mohou být velmi odlišné od vašich. Může být zajímavé v disertaci si pohrát s reflexí toho, kde jste ve vztahu k výzkumu insider a kde outsider.
Pokud se rozhodnete takovýto text zařadit do některého z výstupů výzkumu, mohla byste v něm odkazovat na metodologickou literaturou, která tuto otázku řeší, a čerpat z ní další inspiraci k ošetření rizik spojených s insider pozicí a také k využití výhod, jež vám tato pozice poskytuje.
Abych zase reflektovat svoji pozici, tak teď zpytuji svědomí, jak moje výuka obstála ve vašich očích - částečně mě omlouvá, že jsem ji plánoval jako prezenční a on-line se stala trochu na základě přístupu studentů ;-)