Osnova sekce

    • Milé kolegyně,

      situace se nám poněkud zkomplikovala, a to nejen koronaepidemií, ale i rozložením exkurzí. Dvě z nich jsme nakonec museli zrušit, ale jsem ráda, že jsme stihli alespoň tu exkurzi v IS Zahrada a ZŠ Zahrádka. Nicméně se nám touto exkurzí trochu "nabourala logičnost a návaznost probírané látky". Při běžné výuce by to bylo bez problémů, protože bychom si to vše spolu prodiskutovali a zasadili do kontextu. Teď je to pro Vás složitější, protože to musíte z velké části dělat sami. Za velkou výhodu považuju, strategiím že "samostudia" a "samopřemýšlení" jsme v naší společné výuce v minulosti věnovali celkem dost času a úsilí. Takže jsem přesvědčena, že to zvládnete!

      Domnívám se, že v tuto chvíli máte hodně věcí, které musíte řešit. A škola podle mě není v této situaci na prvním místě. Proto nyní neuvažuju o tom, že bychom měli nějaké společné hodiny vedené po Skypu nebo v jiné platformě. Budu se snažit dávat Vám "úkoly" do Moodlu. Každý úkol bude mít "interaktivní část" FÓRUM (nebo něco podobného), kde bude možno, abyste spolu diskutovaly, abyste se ptaly, hledaly společně řešení... Já Vám také mohu samozřejmě něco poradit, ale Vaše úvahy, odkazy a nápady jsou myslím důležitější.

      Zároveň budu samozřejmě ráda, když se budete i mimo Moodle nějak radit, domlouvat, konzultovat, pomáhat si, doporučovat si zdroje atd. Tuto iniciativu nechávám zcela na Vás.

      Nebudu po Vás požadovat průběžné plnění úkolů. Zorganizujte si jejich plnění podle sebe. Pro mě je důležité, že jejich splnění je jednou z podmínek udělení atestace. K udělení atestace je tedy budu potřebovat vidět.

      Kdybyste se chtěli na cokoli zeptat, navrhnout... Určitě jsem Vám k dispozici na e-mailu.

      S pozdravem

      Andrea Hudáková