Test má 100 otázek a bude na 75 minut. Otázky jsou ABCD, pouze jedna správná odpověď. Za nesprávnou odpověď se strhává 1/4 bodu. Pro absolvování kurzu potřebujete 60 bodů.

Bodové hodnocení je celkově následující

0-59.94
60-69.93
70-79.92
80-1001

Rozsah pokrývá téměř celou z učebnici dle kapitol popsaných na moodle. Je to téměř vše s výjimkou diskusních pohledů na konci každé kapitoly, statistiky, kapitoly 14 (stres a zdraví). Více méně však počítejte s tím, že se vás můžeme zeptat z učebnice na cokoli. Naopak nečekejte, že v testu bude něco, co v učebnici není.

Typ otázek bude podobný těm z průběžných testů, snažíme se opravdu ptát na to, co považujeme za zásadní. U žádné otázky nechceme znát rok, či jméno (s výjimkou specifických teorií vázaných ke konkrétnímu psychologovi), ale můžeme se snadno zeptat na konkrétní neurotransmiter či složky pracovní paměti.

Jak bude zkouška probíhat?

Na zkoušku si prosím s sebou vezměte váš průkaz studenta, na začátku a při odevzdávání testu jej budeme kontrolovat a bez něj nebude možné test od vás přijmout. Kombinovaní studenti bez průkazu studenta se prokáží občanským průkazem.

Test bude administrován na papíře, vezměte si prosím dobře fungující černou či modrou tužku/propisku. Odpovědi se budou zapisovat do záznamového archu, podobně jako v testech SCIO a jsou zpracovávány strojově. Výsledek byste měli dostat do dvou pracovních dnů od zkoušky.

Cvičné termíny

Abyste věděli, do čeho jdete, máte možnost přijít na kterýkoli termín jako na cvičný. Otestovat si, jak to jde a jak na to. Před termínem to oznámíte vyplněním online formuláře níže. Z testu dostanete výsledky, ale známka se vám nebude počítat (ať je jakákoli).

Pokud byste rádi dorazili na termín jako na cvičný, přihlate se na následujícím odkaze. Můžete se i přihlásit v SIS, ale není to nutné. Stačí pomocí odkazu dole

https://airtable.com/appGyHF60iXnbnJzF/pagaW7mjtKqL41rww/form

Bonusové body

Pro bonusové body za experimenty si prosím přečtěte patřičnou sekci na moodle. Je možné se během ledna ještě na experiment zapsat, ale je nutné tuto skutečnost nahlásit vždy před absolvováním zkoušky (viz informace na moodle). Zpětné přičítání bodů není možné.

Opravné termíny

V případě, že test splníte (tedy alespoň 60 bodů), ale hůře, než jste si představovali, bude vám umožněno si známku nevzít. Opět budete vyplňovat online formulář po ukončení termínu, kde budete mít možnost známku nepočítat. 

https://airtable.com/appGyHF60iXnbnJzF/pagaW7mjtKqL41rww/form


Naposledy změněno: sobota, 20. ledna 2024, 13.59