Plurality

Plurality

von Adéla Šenková -
Number of replies: 0

1. Rodina: Jsem členem rodiny, kde se účastním interakcí a vztahů s ostatními členy, jako jsou rodiče, sourozenci i další příbuzní. Členství v rodině pro mě znamená základní podporu a porozumění. Rodina má taktéž značný vliv na mé hodnoty a postoje.

2. Pracovní tým: Pracovní tým mi poskytuje příležitost rozvíjet své pracovní dovednosti a kompetence. Jako člen pracovního týmu mám možnost spolupracovat s kolegy, se kterými sdílím stejné pracovní prostředí. Členství mi také poskytuje příležitost k navazování nových vztahů a sociální interakci s různými lidmi.

3. Diváci na koncertě: Navštívila jsem několik hudebních koncertů, kde jsem byla součástí davu lidí sdílejících stejný zájem a nadšení pro hudbu. Být součástí davu na koncertě mi přineslo pocit sounáležitosti a sdílení radosti z hudby s ostatními. 

4. Členové dobrovolnické organizace: Aktivně jsem se účastnila dobrovolnické pomoci uprchlíkům z Ukrajiny, kde jsem byla součástí skupiny lidí sdílejících zájem o dobrovolnictví. Pocit užitečnosti mi dodával smysl a naplňoval mě.