3. online setkání

3. online setkání

autor Jana Bednářová -
Počet odpovědí: 2

Milé kolegyně, milí kolegové, milá paní doktorko Landová,

pokud se vám něco divného děje ohledně pozvánky na 3. online setkání Managementu informačních institucí, tak to provádím já. Všem se omlouvám, nebylo to záměrem. Netušila jsem, že pozvánka není uzamčena pro změny a ve chvíli, kdy jsem ji přijala a ve svém kalendáři upravila (aby nebyly informace a vaše e-maily viditelné pro celou naši knihovnu), omylem jsem vás všechny odmazala (včetně paní doktorky Landové). Proto velká omluva všem!

Událost jsem tedy vytvořila znovu a a doufám, že všichni informace máte a odkaz na Teams také - přesně tam, kde to bylo před mým zásahem.

Prostě to poslední setkání musí být nějak zakleté. Alespoň se rozhodně nenudíme.

S pozdravem a přáním pěkného (a veselého) dne všem,

Jana Bednářová

V odpovědi na Jana Bednářová

Re: 3. online setkání

autor Tomáš Vašek -

Dobrý den, paní Bednářová,

podařilo se vám připojit k dnešní přednášce?

Děkuji za případnou odpověď,

TV

V odpovědi na Tomáš Vašek

Re: 3. online setkání

autor Sabina Jůnová -
Zdravím,

dnešní hodina byla zrušena, paní doktorka Landová posílala ráno e-mail, který se ale z nějakého záhadného důvodu neposlal všem. Mně třeba také nepřišel, ale dozvěděla jsem se o tom od spolužačky, které přišel. A to je přitom prý má emailová adresa na seznamu příjemců, tak nevím, kde nastal problém.

Každopádně přeposílám, co stálo ve zprávě:

"Milé studentky, milí studenti,
když se daří, tak se daří .... 🙁
Od včerejšího odpoledne mám syna v nemocnici. Budu se k němu za chvíli zase vracet a dnes ho čeká mnoho vyšetření. Bohužel, jsem s dětmi sama a potřebuju být až do večera u něj.
Opravdu mě mrzí, jak se tento kurz už poněkolikáté komplikuje.
Prosím, pro dnešek pokračujte v psaní seminárek. Já se snad během dne na chvilku dostanu ke zveřejnění podkladů k tématům, která jsem měla na dnešní odpoledne připravená. Pokud ne, doplním je co nejrychleji, nejpozději během prodlouženého víkendu.
Děkuji za pochopení a omlouvám se.
Hana Landová"