Další hodina ? by Lucie Dorážková - Tuesday, 18 April 2023, 7:15 AM Number of replies: 4 Dobrý den,ráda bych se zeptala, kdy bude další hodina ? Nevíte někdo ? A jak bude časově? Opět od 16:45 ? Předem moc děkuji za odpověď.Lucie Dorážková Permalink Reply In reply to Lucie Dorážková Re: Další hodina ? by Tomáš Vašek - Tuesday, 18 April 2023, 8:43 AM Dobrý den, paní Dorážková, Čtvrtek, 20. dubna, 18.45 Událost kurzu Management informačních institucí (AISP53003) Dle nástěnky ale asi bych se poptal ještě u p. Landové. S pozdravem, TV Permalink Show parent Reply In reply to Tomáš Vašek Re: Další hodina ? by Lucie Dorážková - Tuesday, 18 April 2023, 9:24 AM Děkuji 😇 Permalink Show parent Reply In reply to Lucie Dorážková Re: Další hodina ? by Sabina Jůnová - Tuesday, 18 April 2023, 11:52 AM 20. duben souhlasí, ale v poznámkách mám, že jsme se na všechny hodiny domluvili na těch 16:45 nakonec :) Permalink Show parent Reply In reply to Sabina Jůnová Re: Další hodina ? by Hana Landová - Tuesday, 18 April 2023, 9:34 PM Dobrý večer, já se hrozně omlouvám. Byla to chyba - neměl být čtvrtek, ale pátek - jako předchozí setkání. A ano, 16:45. Jdu poslat všem pozvánky. Hanka L. Permalink Show parent Reply
In reply to Lucie Dorážková Re: Další hodina ? by Tomáš Vašek - Tuesday, 18 April 2023, 8:43 AM Dobrý den, paní Dorážková, Čtvrtek, 20. dubna, 18.45 Událost kurzu Management informačních institucí (AISP53003) Dle nástěnky ale asi bych se poptal ještě u p. Landové. S pozdravem, TV Permalink Show parent Reply In reply to Tomáš Vašek Re: Další hodina ? by Lucie Dorážková - Tuesday, 18 April 2023, 9:24 AM Děkuji 😇 Permalink Show parent Reply In reply to Lucie Dorážková Re: Další hodina ? by Sabina Jůnová - Tuesday, 18 April 2023, 11:52 AM 20. duben souhlasí, ale v poznámkách mám, že jsme se na všechny hodiny domluvili na těch 16:45 nakonec :) Permalink Show parent Reply In reply to Sabina Jůnová Re: Další hodina ? by Hana Landová - Tuesday, 18 April 2023, 9:34 PM Dobrý večer, já se hrozně omlouvám. Byla to chyba - neměl být čtvrtek, ale pátek - jako předchozí setkání. A ano, 16:45. Jdu poslat všem pozvánky. Hanka L. Permalink Show parent Reply
In reply to Tomáš Vašek Re: Další hodina ? by Lucie Dorážková - Tuesday, 18 April 2023, 9:24 AM Děkuji 😇 Permalink Show parent Reply In reply to Lucie Dorážková Re: Další hodina ? by Sabina Jůnová - Tuesday, 18 April 2023, 11:52 AM 20. duben souhlasí, ale v poznámkách mám, že jsme se na všechny hodiny domluvili na těch 16:45 nakonec :) Permalink Show parent Reply In reply to Sabina Jůnová Re: Další hodina ? by Hana Landová - Tuesday, 18 April 2023, 9:34 PM Dobrý večer, já se hrozně omlouvám. Byla to chyba - neměl být čtvrtek, ale pátek - jako předchozí setkání. A ano, 16:45. Jdu poslat všem pozvánky. Hanka L. Permalink Show parent Reply
In reply to Lucie Dorážková Re: Další hodina ? by Sabina Jůnová - Tuesday, 18 April 2023, 11:52 AM 20. duben souhlasí, ale v poznámkách mám, že jsme se na všechny hodiny domluvili na těch 16:45 nakonec :) Permalink Show parent Reply In reply to Sabina Jůnová Re: Další hodina ? by Hana Landová - Tuesday, 18 April 2023, 9:34 PM Dobrý večer, já se hrozně omlouvám. Byla to chyba - neměl být čtvrtek, ale pátek - jako předchozí setkání. A ano, 16:45. Jdu poslat všem pozvánky. Hanka L. Permalink Show parent Reply
In reply to Sabina Jůnová Re: Další hodina ? by Hana Landová - Tuesday, 18 April 2023, 9:34 PM Dobrý večer, já se hrozně omlouvám. Byla to chyba - neměl být čtvrtek, ale pátek - jako předchozí setkání. A ano, 16:45. Jdu poslat všem pozvánky. Hanka L. Permalink Show parent Reply