Námět na případovou studii v oblastí výzkumu aplikovaného divadla jako nástroje organizační změny

Námět na případovou studii v oblastí výzkumu aplikovaného divadla jako nástroje organizační změny

by Jaroslava Swoboda -
Number of replies: 4

Případ: Projekt realizovaný jako organizační divadlo na téma „Cíle a hodnoty, které sdílíme“ ve státním zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků. Toto zařízení právě prošlo sloučením (fúzí) s jiným státním subjektem.  

Kritéria výběru: jediná existující možnost.

In reply to Jaroslava Swoboda

Re: Námět na případovou studii v oblastí výzkumu aplikovaného divadla jako nástroje organizační změny

by Jaroslav Kříž -
Dobý den, zajímavé téma. Nerozumím kritériu výběru: jediná existující možnost. Mohu Vás poprosit o vysvětlení? Já toto kritérium vnímám tak, že se Vaší studie účastní všichni pedagogičtí pracovníci ve výše uvedeném zařízení. Nebude tedy jiné kritérium výběru respondentů (např. věk, délka praxe apod.)?
Děkuji za odpověď.
In reply to Jaroslav Kříž

Re: Námět na případovou studii v oblastí výzkumu aplikovaného divadla jako nástroje organizační změny

by Jaroslava Swoboda -
Dobrý den Jaroslave, děkuji za Váš dotaz a také za nasměrování, jak by to kritérium mohlo vypadat. Myslím ,že jsem nepochopila jasně kategorii "kritérium výběru", protože jsem pracovala s odkazem na sdílený text multipřípadové studie s tím, že já mám jen "jednu studii" - tedy nevybírám z více organizací. Tedy pochopila jsem to jako kritérium výběru této konkrétní case study. Dnes se na to jistě zeptám na semináři a omlouvám se, že to nebylo dostačující. Pěkný den, Jarka
In reply to Jaroslava Swoboda

by Vlastimil Hubert -
Dobrý den, zajímavý námět na případovou studii. Jelikož státní zařízení zabývající se DVPP a prošlo sloučením je NPI ČR, nenapadá mi souvislost s kritériem výběru jediná existující možnost. Domnívám se, že vždy existuje jiná možnost. Mohu poprosit o vysvětlení?
In reply to Vlastimil Hubert

by Jaroslava Swoboda -

Dobrý den Vlastimile, děkuji za Váš dotaz. Čtete mezi řádky :-). Myslím ,že jsem nepochopila jasně kategorii "kritérium výběru", protože jsem pracovala s odkazem na sdílený text multipřípadové studie s tím, že já mám jen "jednu studii" - tedy nevybírám z více organizací. Dnes se na to jistě zeptám na semináři a omlouvám se, že to nebylo dostačující. Pěkný den, Jarka