Podklady k dnešní lekci + nabídka účasti na výzkumu

Podklady k dnešní lekci + nabídka účasti na výzkumu

autor Kateřina Machovcová -
Počet odpovědí: 0

Dobrý den,

do dnešní lekce doplňuju video se záznamem přednášky k systemickému přístupu. V tuto chvíli tedy máte k dispozici všechny kompletní materiály ke kurzu (všech 6 témat má studijní podklady, průběžný úkol, průběžný test). 

Na příští lekci se budu těšit na vámi vytvořené materiály k environmentální psychologii.

Zároveň si dovoluju ještě připojit nabídku účasti na výzkumu LGBTQ problematiky v českých školách, potřebné informace kopíruji níže.

V případě dotazů k lekcím/požadavkům na plnění kurzu atp. se na mě prosím obracejte emailem.

S přáním pěkného dne

Katka M.

Nabídka účasti ve výzkumu 

Řešíte ve škole témata spojená se sexuální orientaci? Zajímá nás Váš názor a zkušenosti. Zapojte se do výzkumu katedry psychologie Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy.

Hledáme vyučující ZŠ a SŠ, studentky a studenty učitelství, osoby ze školních poradenských pracovišť a také LGBTQ studující středních škol, kteří by byli ochotni účastnit se skupinového rozhovoru o LGBTQ tématech ve školním prostředí. Vaše postřehy nám pomohou zmapovat situaci na českých školách a následně vytvořit podpůrné vzdělávací materiály o LGBTQ problematice.

Skupinové rozhovory v rozsahu 90-120 minut proběhnou online v období duben - červen 2021. Za účast nabízíme odměnu. Pomozte nám a přihlaste se! Více informací v přihlášce zde.