Přihlášení studenti vidí u vláken hlášku: "Toto je fórum typu "Otázky a odpovědi". Chcete-li si prohlédnout odpovědi na vložené otázky, musíte nejdříve vložit svou odpověď." a nevidí tak odpovědi v jednotlivých vláknech. Jak je možné zobrazit si odpověd, kromě toho, že do vlákna vloží vlastní odpověď? Je kolem toho mnoho ohlasu na fcb, že nikdo nevidí odpovědi.
Děkuji
OH
díky za upozornění. Vidíte tuhle odpověď?
Já ano, ale nevím jestli jí vidí i ostatní. Vidíme odpovědi na otázku, kterou jsme položili, ale u ostatních otázek odpovědi nevidíme.
Aha, tak to je dost problém! Netuším, můžu zkusit změnit typ fóra, ale to by se také mohlo celé zhroutit...
Takhle bude ale o dost slabší dopad, pokud vidíme každý jen odpověď na vlastní otázku. Druhá možnost je, že každý napíše "odpověď" do vlákna, které ho zajímá a to se mu zviditelní, ale to mi přijde hodně špatné. Nebo že pak všechny otázky a odpovědi exportujeme a to je zase dost pracné.
Snažím se změnit nastavení, sand už jsem to našel. Dejte vědět podle ohlasů, jestli už to začne fungovat.
Měníte nastavení u všech vláken? Jdu to zkontrolovat.
Náhodně jsem zkusil několik vláken a stále nejsou vidět odpovědi. Ještě se zkusím odhlásit a přihlásit.
Stále nic - může to být tím, že je tu nastavena asi půlhodina pro úpravu příspěvku, ale to jen střílím od boku. Nicméně v té hlášce to píšou jako jeden z důvodů (neuplynula lhůta pro úpravu příspěvku nebo diskuze nezačala nebo vypršela její platnost nebo jste nevložili příspěvek).
v tomto vláknu vidím všechny odpovědi, u ostatních zřejmě běží 30min lhůta pro úpravu odpovědí, a do té doby se nezobrazí
Odpovídám abych viděl odpovědi
Nepomohlo
a vidíš je? :-)
Ani po vložení odpovědi není nic zviditelněno ...
V odpovědi na Ondřej Havlíček
Re: !!(ne)viditelnost odpovědí pro studenty
autor Nhi Thi Phuong Tran -
:D taky nevím jak tohle vyřešit
jeden z kolegů mi teď hlásil, že už to funguje, ověřte
funguje. diky
už to funguje, je potřeba znovu načíst stránku