Dobrý den, jak to ,prosím, bude s kapacitou na distanční seminář I.? Budu muset z důvodu malé kapacity prodlužovat studium, když se mi v pátek nepovede přihlásit na jakoukoli paralelku?
Dotaz je na Diplomní seminář I. :-)
Dobrý den,
snažili jsme se nastavit kapacity tak, aby byly adekvátně rozloženy mezi všechny vyučující i studující. Pokud se nestihnete zaregistrovat, můžete požádat o zápis nad limit (viz sylabus dipl. sem. v SIS) a bude-li zjevný Váš dlouhodobý zájem o daný obor, nad limit Vás zapíšeme.
snažili jsme se nastavit kapacity tak, aby byly adekvátně rozloženy mezi všechny vyučující i studující. Pokud se nestihnete zaregistrovat, můžete požádat o zápis nad limit (viz sylabus dipl. sem. v SIS) a bude-li zjevný Váš dlouhodobý zájem o daný obor, nad limit Vás zapíšeme.
Děkuji za odpověď! Jestli mohu ještě doplňující otázku-> studuji sociologii a mám právě velký zájem o sociologický diplomní seminář, kam vezmou max 28 lidí, takže i tak je tu stále možnost vzít nad počet 28 lidí, když mám splněné všechny profilové předměty včetně úvodu?
Dobrý den, ano, Váš zájem budeme samozřejmě zohledňovat.
Dobrý den, mám stejný dotaz.