Distanční výuka ještě jednou

Distanční výuka ještě jednou

autor Anna Tučková -
Počet odpovědí: 0

Dobrý den,

v poslední době mi od Vás přišlo několik emailů, na které jsem nestihla reagovat a navíc mi přišlo, že na Vaše otázky jsem již odpověděla v hromadných emailech a ejhle - dnes jsem se konečně dostala k tomu, udělat v tom pořádek a zjistila jsem, že poslední email. který jsem se pokusila před cca třemi týdny odeslat přes SIS, vůbec neodešel. Tímto se velmi omlouvám všem, kteří jsou vývojem tohoto kurzu znejištěni, byla jsem přesvědčená, že jsem vám dala všechny potřebné informace a ony vám přitom nedošly.

Takže: V moodlu máte nahrané všechny texty, které mám k dispozici - minulý týden jsem se dostala do práce, takže nově v seznamu najdete i Eliase. Texty, které v moodlu nenajdete k dispozici nemám - jsou neprodyšně zavřené v sociologické knihovně, kam se prozatím nedostanu, protože je jednak ještě pořád zavřená pro studenty, jednak jsem já zavřená s děckem doma. Jakmile se k těm knihám dostanu, hned vám je pošlu, ale reflexe na ně zatím psát nemůžete.

Odevzdávání reflexí na všechny texty, včetně těch, které jsme probírali na přednáškách, jsem opět prodloužila, tentokrát až do konce září - protože než se já prokoušu všemi resty, které mi díky karanténě každou hodinou vznikají, tak to chvíli potrvá.

Synchronně s čtením a psaním reflexí můžete začít pracovat na seminárních pracích, téma se mnou prosím konzultujte po mejlu.

Seminář/přednáška: Ještě jednou bych se ráda pokusila o realizaci přednášky online formou, nicméně netroufám si plánovat ji v době běžné výuky, protože mi tady do toho většinou někdo vleze. Formou by to tedy byla spíš obdoba přednášky u vína  - kolem deváté večer, s tím, že účast je dobrovolná. Livestorm přednášky nahrává, takže všem, kteří by se nemohli zúčasnit, bych pak poslala odkaz na video. Akorát by tedy nemohli klást otázky a námitky. Víno je v takovém případě povoleno na všech stranách.

A konečně, jedním z nedostatečně definovaných úkolů je ten, který se týká webu mojesmrt.cz. Tento úkol je dobrovolný - budu ráda, když si vyplníte formulář na webu mojesmrt.cz, spíš z toho důvodu, že vám to dovolí se zamyslet nad svými přáními, například v kontextu plánování umírání, jak to udělal Timothy Leary, kterého tam najdete v četbě. Pokud budete chtít, můžete mi pak svůj seznam přání poslat, nebo taky ne, je to vlastně dost osobní věc, tak to nechám na vás.

K práci se pravděpodobně dostanu zase až od příštího úterý, ale v tom týdnu bych měla mít více volno, tak pokud se vám nestihnu ozvat dnes, prosím vyčkejte do příštího týdne.

mějte se krásně, pečujte o sebe a nestresujte se zbytečnostmi (třeba plněním mého kurzu, ono se to nějak zařídí)

s pozdravem

Anna Tučková