on-line výuka 2

on-line výuka 2

autor Radka Dudová -
Počet odpovědí: 0
Milé studentky a studente, zatím jste se ozvali 4, že chcete v kurzu pokračovat.
Zatím máte na Moodlu materiály k prostudování k rámcové analýze. Můžeme zkusit příští týden (v pondělí?) hromadný skype hovor, abyste se mohli ptát na to, co nebylo jasné, případně to nějak shrnou a rozhodnout, co dál. Mám ale doma děti, takže je to poměrně náročné, viděla bych to spíše na dopoledne, kdy je tu manžel, nebo až večer po půl deváté.
K Atlasu - já mám připravený hezký vlastní manuál, ale bohužel k předchozí verzi, a ono se to opravdu hodně změnilo. Pak mám zvukovou nahrávku školení k nové verzi, které jsme měli v SOÚ. Pokud už opravdu škola do konce semestru nebude, tak se pokusím nahrát nějaký videonávod, ovšem moc se do toho nehrnu, protože novou verzi taky ještě nemám úplně zmáklou. Jako nejlepší postup se mi zatím jeví  stáhnout si demo verzi na stránkách Atlas.ti a manuál, který je tam také k dispozici, a já se vám nějak na dálku pokusím vysvětlit základy.
Co se týče závěrečné práce: měl by to být pokus o rámcovou analýzu nějakého balíku textů, který dáme dohromady k vybranému tématu. Takže nejprve společně vybereme téma, pak k němu sesbíráme společně texty (každý z vás cca 5), pak je okódujeme a budeme tam hledat rámce, které v práci popíšete. To by mělo na dálku jít.
Vložím text tohoto mailu i do Moodlu, kdyby se chtěl připojit ještě někdo, kdo mi zatím nepsal.

Děkuji za sdílení nápadů a materiálů, budu to a další věci vkládat na Moodlu. Nechci Vás ale zahltit, tak to berte jako nabídku, ne povinnost všechno přečíst.