Jana Živná - pracovníci v adiktologických službách
Z jaké organizace a typu služby máte informanta? Děkuji, BP.
Adiktologická ambulance, Drop In.
Tereza Kovářová - pracovníci v adiktologických službách
Dobrý večer,
také čekám do pondělí na potvrzení rozhovoru. Chtěla bych se zeptat, zda je případně ještě možné domluvit se s někým přes Vás, pokud by se informant neozval.
Dobrý den,
je to trochu na poseldní chvíli ale mohu se pokusit. Případně mi napiště na email: benjamin.petruzelka@lf1.cuni.cz
Tereza Kovářová změna na - uživatelé/hráči aktuálně v adiktologických službách.
Z jaké služby?
Adiktologická ambulace Sananim
Reakce na změnu Terezy - je-li to možné, beru si místo aktivních uživatelů jako informanta pracovníka v adi službách v Praze, konkrétně denní stacionář Sananimu v Janovského ul., prosím o potvrzení, zda s tím mohu počítat
Jana Machová - uživatelé / hráči aktuálně v adiktologických službách
Adiktologická ambulance Kliniky adiktologie
Pavlíková Zuzana - pracovníci v adiktologickych službách
Klinika adiktologie - lůžkové oddělení pro ženy
Skupina - pracovníci v adiktologických službách
Eliška Deckertová - pracovníci v adiktologických službách
Dita Hrubá - pracovníci v adiktologických službách
Klinika adiktologie - ambulance
Markéta Blochová - volím zbývající možnost - uživatelé/hráči - klienti drogových služeb
Klientka je z motivační skupiny při adiktologické ambulaci v ZSI Kladno (po předchozí individuální domluvě s Vámi)
Reakce na změnu Terezy - je-li to možné, beru si místo aktivních uživatelů jako informanta pracovníka v adi službách v Praze, konkrétně denní stacionář Sananimu v Janovského ul., prosím o rychlou reakci. Děkuju
Vážený pane magistře, chci se jen ujistit. Každý dělá 1 rozhovor s 1 informantem z vybrané skupiny?
Děkuji
Ano, je to tak :)
Vojtěch Špinar - uživatelé/hráči aktuálně v adiktologických službách.
Ondřej Lazačík - uživatelé/hráči aktuálně v adiktologických službách.
Dobrý den, v pondělí mi bude potvrzeno zda mi bude umožněn rozhovor s externím pracovníkem z TP sananymu sídlem ulice Sokolská. V případě, že ne budu se muset obrátit na Vás s prosbou zda mi nějakého klienta seženete. O.L.
Dobrý den,
to je tedy docela na poslední chvíli, ale pokusim se Vám případně někoho sehnat. Pokud bude třeba pište na benjamin.petruzelka@lf1.cuni.cz
Dobrý den Mgr. Petruželko,
bohužel mi nebylo umožněno udělat rozhovor s uživatelm a proto bych rád změnil na pracovníka ve službách. rozhovor bych uskutečnil s pracovníkem bohnické léčebny.
Ömlouvám se za změnu na poslední chvíli.
O.L.
Jaroslav Kalousek - uživatelé/hráči aktuálně v adiktologických službách.
Rozhovor s pracovníkem adiktologických služeb - Antonín Hrdý (adiktologická ambulance)
Antonín Hrdý - pracovník v adiktologické ambulanci Laxus - Pardubice
Dobrý den, vymezení je dáno na Prahu. Sežeňte si prosím někoho z Prahy nebo se Vám případně mohu pokusit někoho sehnat. Pěkný den, BP.
Dobry den, mohl by byt rozhovor s vedouci Narodni linky pro odvykani, kde momentalne pracuji? Ta ma sidlo v Praze. Na seznamu moznych sluzeb to neni, ale do adiktologickych sluzeb patri. Dekuji za odpoved.
Dobrý den,
ano, můžete provést ale úplně jsme při tvorbě osnovy rozhovoru nepočítali s touto skupinou, čili je třeba toto vzít v potaz a ptát se odpovídajícím způsobem. Podívejte se na osnovu a promyslete si to. Případně mi napište na benjamin.petruzelka@lf1.cuni.cz
Dobry den,
abych to nekomplikovala, udelam rozhovor s Barborou Svarcovou, ktera pracuje v soukrome adiktologicke poradne - poradna pro zavislosti. Je to tak v poradku?
Dekuji
Dobrý den,
určitě je to v pořádku, pokud je z Prahy :).
BP.
Antonín Chrz - - uživatelé/hráči - klienti drogových služeb
Dobrý den,
rozhovor mám domluvený s adiktologem Iva Šulcová - Centrum Alma, Praha 7, Přístavní 1111. Pavlína
Drop in, Praha - metadon. substituce. A. Chrz
Dobrý den, jako informanta volím pracovníka adiktologických služeb, konkrétně půjde o pracovníka kontaktního centra Sananim. Děkuji
Dobrý den, pro rozhovor jsem zvolil respondenta z řad uživatelů služeb - konkrétně se jedná o pacienta adiktologické ambulance Magdalena v Praze-Podolí
Dobrý den, pro rozhovor mám sjednanou schůzku s adiktoložkou z oddělení závislotí v Bohnicích.