Osnova sekce

    • Toto je poslední týden našeho kurzu, ve kterém zbývá již jen vypracovat závěrčný test. Do toho se ale nepouštějte, pokud jste ještě neprošli celým kurzem.

      Termín zpracování testu je až do konce zkouškového období s tím, že si necháme mírnou časovou rezervu kvůli zapsání zápočtu do systému, tedy 17-02-2022 (zkouškové období končí 20-02-2022). Také je důležité, abyste měli splněné všechny úkoly v kurzu, které jsou povinné, což jsou téměř všechny, jen u některých výjimek je možné označit jako splněné po svém zvážení.

      Co se konzultací týče, tak vzhledem k tomu, že něbyly povinné, není účast na těchto hodinách podmínkou pro udělení zápočtu.

      Před závěrečným testem si důkladně pročtěte instrukce, které se vám objeví po rozkliknutí testu ještě před jeho spuštěním.

      Test se otevře v 9 hodin, tedy před časem konzultací. V případě dotazů se můžete připojit na Zoom, kde budu po dobu konzultací (9:10 - 10:40) k dispozici. Odkaz je stejný jako byl - případně viz úvodní sekce tohoto kurzu.

      Na konci zkouškového vše zkontroluji automaticky a udělím zápočty. Pokud byste kurz dokončit ale nestihli, ale měli byste zájem v kurzu i nadále pracovat, budete mít možnost ještě v letním semestru. V případě, že kurz dokončíte později, napište mi, abych úkoly zkontrolovala a případně ještě udělila zápočet dodatečně.

    • Závěrečný test

    • Zpětná vazba

    • Poslední, o co vás nyní poprosím, je zpětná vazba. Zamyslete se nad prací v kurzu. Jak moc náročné časově, obsahově kurz pro vás byl. Zda je něco, co vám v kurzu chybělo, co byste uvítali apod. a vyplňte, prosím, následující dotazník.

    • Toto dílo je dostupné pod licencí Creative Commons BY-SA 4.0 International.

      CC-BY-SA_icon.svg.png