Obsah vzdělávání - Tomalová

Obsah vzdělávání - Tomalová

par Barbora Tomalová,
Nombre de réponses : 5

Ahoj,

posílám k ohodnocení mou práci na obsah vzdělávání.

Děkuji, Barča

En réponse à Barbora Tomalová

Re: Obsah vzdělávání - Tomalová

par Petra Steinerová,
Ahoj Barčo,

zadaný úkol jsi dle mého názoru splnila na jedničku a je naprosto vyčerpávající, samozřejmě v dobrém slova smyslu. A to jak co se týče cílů vzdělávání, tak i obsahu vzdělávání, na který je tento úkol zaměřen. Je vidět, že se dobře orientuješ v RVP ZV a také dokážeš dobře individualizovat výuku pro jak pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami tak pro žáky nadané. Také se mi moc líbí aktivity, které využíváš. Hned na začátku oceňuji práci s myšlenkovou mapou, sama často a ráda myšlenkové mapy s dětmi tvořím, zdají se mi velmi efektivní. Dle mého názoru skvělá práce :) Petra

par Irena Henslová,
Dobrý den, ahoj,
skvělá úprava, vše přehledné. Zvlášť oceňuji, že jsi zařadila i diferenciaci, která je tak důležítá a přesto se na ní často zapomíná. Zmínka o spolupráci s asistentem mě potěšila i z osobního hlediska. Moc pěkně připravené. Děkuji Irena Henslová

par Kateřina Hrmová,
Milá Barčo,

velmi se mi líbí způsob řazení tvé práce, přehlednost a jednoduchost celého zpracování. Přehledně jsi vyznačila všechna kritéria a prokázala jsi orientaci v RVP i ŠVP. Vhodně jsi zařadila také průřezová témata, to jsem v mnoha pracích neviděla. Zejména oceňuji rozpracování individualizace pro jednotlivé typy žáků.
Hezký večer.
Katka

par Jana Stará,
Hodnocení portfoliového úkolu Obsah vzdělávání KS
Barbora Tomalová
Kritéria Získaný počet bodů
Příprava sleduje cíle VO Člověk a jeho svět
(1 b) 1
Příprava je dokladem dobré orientace v RVP ZV
(1 b) 1
Příprava je dokladem efektivní práce s vybraným ŠVP
(1 b) 0
Použití alespoň 5 klíčových slov, přičemž jejich použití je relevantní (není jen formální)
(1 b) 1
Příprava reflektuje soulad cíle a obsahu vzdělávání/učiva
(1 b) 1
Příprava obsahuje relevantní individualizované cíle či úkoly alespoň pro 1 žáka
(1 b) 1
Formální dodržení požadavků
(odevzdání včas, gramatika, stylistika)
(1 b) 1
Případný komentář hodnotitele
Individualizované úkoly po absolvování předmětu Inkluzivní primární pedagogika více rozveďte. Také k SZZ doporučuji doplnit práci s vybraným ŠVP.
Celkem (7 b) 6
Prospěl/a (4 – 7 bodů)/Neprospěl/a (3 a méně bodů) Prospěla

Jana Stará