Státnice z filosofie - předměty k okruhu Jednání, svoboda a druzí von Eliška Štěpánková - Mittwoch, 23. September 2020, 17:51 Number of replies: 2 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaké předměty by bylo vhodné si zapsat k tematickému okruhu Jednání, svoboda a druzí, popř. s kým se o tom mohu poradit. Děkuji. Dauerlink Antworten In reply to Eliška Štěpánková Re: Státnice z filosofie - předměty k okruhu Jednání, svoboda a druzí von Jakub Marek - Mittwoch, 23. September 2020, 17:55 Z nabídky v tomto semestru bych považoval za nejlepší (je to jen výběr, kurzů je vhodných více) k tomuto tématu: Filosofie pozdního novověku - Kant - YBFB016 Politická filosofie I. - YBFB028 Hannah Arendtová: banalita zla I. - YBFB061 Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten In reply to Jakub Marek Re: Státnice z filosofie - předměty k okruhu Jednání, svoboda a druzí von Eliška Štěpánková - Mittwoch, 23. September 2020, 18:06 Moc děkuji za tipy. Kanta už jsem v plánu měla, ale u Arendtové ještě bohužel není doplněno, jak bude probíhat výuka za momentálních opatření. Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten
In reply to Eliška Štěpánková Re: Státnice z filosofie - předměty k okruhu Jednání, svoboda a druzí von Jakub Marek - Mittwoch, 23. September 2020, 17:55 Z nabídky v tomto semestru bych považoval za nejlepší (je to jen výběr, kurzů je vhodných více) k tomuto tématu: Filosofie pozdního novověku - Kant - YBFB016 Politická filosofie I. - YBFB028 Hannah Arendtová: banalita zla I. - YBFB061 Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten In reply to Jakub Marek Re: Státnice z filosofie - předměty k okruhu Jednání, svoboda a druzí von Eliška Štěpánková - Mittwoch, 23. September 2020, 18:06 Moc děkuji za tipy. Kanta už jsem v plánu měla, ale u Arendtové ještě bohužel není doplněno, jak bude probíhat výuka za momentálních opatření. Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten
In reply to Jakub Marek Re: Státnice z filosofie - předměty k okruhu Jednání, svoboda a druzí von Eliška Štěpánková - Mittwoch, 23. September 2020, 18:06 Moc děkuji za tipy. Kanta už jsem v plánu měla, ale u Arendtové ještě bohužel není doplněno, jak bude probíhat výuka za momentálních opatření. Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten