Zápis předmětů par Ivana Lukášková, mercredi 23 septembre 2020, 17:11 Nombre de réponses : 4 Přeji krásný den, zajímalo by mne, zda je možné provádět zápis předmětů z více zařízení najednou. Vím, že na jiných fakultách to možné je, tak abych při zápisu nebyla zklamána. Předem velice děkuji za odpoveď. Permalien Répondre En réponse à Ivana Lukášková Re: Zápis předmětů par Martin Vrabec, mercredi 23 septembre 2020, 17:34 Dobrý den, to vůbec netuším a asi nikdo z nás. Zkuste kdyžtak poslat mil nastudijní oddělení. Permalien Niveau supérieur Répondre En réponse à Ivana Lukášková Re: Zápis předmětů par Sára Chaloupecká, mercredi 23 septembre 2020, 17:43 Mě také, děkuji :) a popřípadně, jestli bude možné nahrát najednou celý "rozvrh z košíku" Permalien Niveau supérieur Répondre En réponse à Sára Chaloupecká Re: Zápis předmětů par František Palacký, mercredi 23 septembre 2020, 17:46 Předměty je nutné zapisovat jednotlivě. Permalien Niveau supérieur Répondre En réponse à Ivana Lukášková Re: Zápis předmětů par František Palacký, mercredi 23 septembre 2020, 17:45 Ano je to možné a skutečně můžu potvrdit, že k bezchybnému zápisu je to skoro třeba.... Permalien Niveau supérieur Répondre
En réponse à Ivana Lukášková Re: Zápis předmětů par Martin Vrabec, mercredi 23 septembre 2020, 17:34 Dobrý den, to vůbec netuším a asi nikdo z nás. Zkuste kdyžtak poslat mil nastudijní oddělení. Permalien Niveau supérieur Répondre
En réponse à Ivana Lukášková Re: Zápis předmětů par Sára Chaloupecká, mercredi 23 septembre 2020, 17:43 Mě také, děkuji :) a popřípadně, jestli bude možné nahrát najednou celý "rozvrh z košíku" Permalien Niveau supérieur Répondre En réponse à Sára Chaloupecká Re: Zápis předmětů par František Palacký, mercredi 23 septembre 2020, 17:46 Předměty je nutné zapisovat jednotlivě. Permalien Niveau supérieur Répondre
En réponse à Sára Chaloupecká Re: Zápis předmětů par František Palacký, mercredi 23 septembre 2020, 17:46 Předměty je nutné zapisovat jednotlivě. Permalien Niveau supérieur Répondre
En réponse à Ivana Lukášková Re: Zápis předmětů par František Palacký, mercredi 23 septembre 2020, 17:45 Ano je to možné a skutečně můžu potvrdit, že k bezchybnému zápisu je to skoro třeba.... Permalien Niveau supérieur Répondre