Zápis předmětů by Ivana Lukášková - Wednesday, 23 September 2020, 5:11 PM Number of replies: 4 Přeji krásný den, zajímalo by mne, zda je možné provádět zápis předmětů z více zařízení najednou. Vím, že na jiných fakultách to možné je, tak abych při zápisu nebyla zklamána. Předem velice děkuji za odpoveď. Permalink Reply In reply to Ivana Lukášková Re: Zápis předmětů by Martin Vrabec - Wednesday, 23 September 2020, 5:34 PM Dobrý den, to vůbec netuším a asi nikdo z nás. Zkuste kdyžtak poslat mil nastudijní oddělení. Permalink Show parent Reply In reply to Ivana Lukášková Re: Zápis předmětů by Sára Chaloupecká - Wednesday, 23 September 2020, 5:43 PM Mě také, děkuji :) a popřípadně, jestli bude možné nahrát najednou celý "rozvrh z košíku" Permalink Show parent Reply In reply to Sára Chaloupecká Re: Zápis předmětů by František Palacký - Wednesday, 23 September 2020, 5:46 PM Předměty je nutné zapisovat jednotlivě. Permalink Show parent Reply In reply to Ivana Lukášková Re: Zápis předmětů by František Palacký - Wednesday, 23 September 2020, 5:45 PM Ano je to možné a skutečně můžu potvrdit, že k bezchybnému zápisu je to skoro třeba.... Permalink Show parent Reply
In reply to Ivana Lukášková Re: Zápis předmětů by Martin Vrabec - Wednesday, 23 September 2020, 5:34 PM Dobrý den, to vůbec netuším a asi nikdo z nás. Zkuste kdyžtak poslat mil nastudijní oddělení. Permalink Show parent Reply
In reply to Ivana Lukášková Re: Zápis předmětů by Sára Chaloupecká - Wednesday, 23 September 2020, 5:43 PM Mě také, děkuji :) a popřípadně, jestli bude možné nahrát najednou celý "rozvrh z košíku" Permalink Show parent Reply In reply to Sára Chaloupecká Re: Zápis předmětů by František Palacký - Wednesday, 23 September 2020, 5:46 PM Předměty je nutné zapisovat jednotlivě. Permalink Show parent Reply
In reply to Sára Chaloupecká Re: Zápis předmětů by František Palacký - Wednesday, 23 September 2020, 5:46 PM Předměty je nutné zapisovat jednotlivě. Permalink Show parent Reply
In reply to Ivana Lukášková Re: Zápis předmětů by František Palacký - Wednesday, 23 September 2020, 5:45 PM Ano je to možné a skutečně můžu potvrdit, že k bezchybnému zápisu je to skoro třeba.... Permalink Show parent Reply