Zápis předmětů von Ivana Lukášková - Mittwoch, 23. September 2020, 17:11 Number of replies: 4 Přeji krásný den, zajímalo by mne, zda je možné provádět zápis předmětů z více zařízení najednou. Vím, že na jiných fakultách to možné je, tak abych při zápisu nebyla zklamána. Předem velice děkuji za odpoveď. Dauerlink Antworten In reply to Ivana Lukášková Re: Zápis předmětů von Martin Vrabec - Mittwoch, 23. September 2020, 17:34 Dobrý den, to vůbec netuším a asi nikdo z nás. Zkuste kdyžtak poslat mil nastudijní oddělení. Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten In reply to Ivana Lukášková Re: Zápis předmětů von Sára Chaloupecká - Mittwoch, 23. September 2020, 17:43 Mě také, děkuji :) a popřípadně, jestli bude možné nahrát najednou celý "rozvrh z košíku" Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten In reply to Sára Chaloupecká Re: Zápis předmětů von František Palacký - Mittwoch, 23. September 2020, 17:46 Předměty je nutné zapisovat jednotlivě. Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten In reply to Ivana Lukášková Re: Zápis předmětů von František Palacký - Mittwoch, 23. September 2020, 17:45 Ano je to možné a skutečně můžu potvrdit, že k bezchybnému zápisu je to skoro třeba.... Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten
In reply to Ivana Lukášková Re: Zápis předmětů von Martin Vrabec - Mittwoch, 23. September 2020, 17:34 Dobrý den, to vůbec netuším a asi nikdo z nás. Zkuste kdyžtak poslat mil nastudijní oddělení. Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten
In reply to Ivana Lukášková Re: Zápis předmětů von Sára Chaloupecká - Mittwoch, 23. September 2020, 17:43 Mě také, děkuji :) a popřípadně, jestli bude možné nahrát najednou celý "rozvrh z košíku" Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten In reply to Sára Chaloupecká Re: Zápis předmětů von František Palacký - Mittwoch, 23. September 2020, 17:46 Předměty je nutné zapisovat jednotlivě. Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten
In reply to Sára Chaloupecká Re: Zápis předmětů von František Palacký - Mittwoch, 23. September 2020, 17:46 Předměty je nutné zapisovat jednotlivě. Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten
In reply to Ivana Lukášková Re: Zápis předmětů von František Palacký - Mittwoch, 23. September 2020, 17:45 Ano je to možné a skutečně můžu potvrdit, že k bezchybnému zápisu je to skoro třeba.... Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten