Перейти к основному содержанию
Боковая панель
DL 1
В начало
More
Русский (ru)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Français (fr)
Русский (ru)
Вы используете гостевой доступ
Вход
В начало
Open course index
В начало
Курсы
Obor 7507R031 Výchova ke zdraví (Bc., PS)
Výživa II OB2317116 2015/2016
Общее
Opakování Výživa I
Opakování Výživa I
Opakování
Скачать папку
Alternativní výživa.ppt
Bílkoviny.ppt
Energetický metabolizmus.ppt
Kvalita stravování.ppt
Lipidy.ppt
Minerální látky.ppt
Rizika z výživy.ppt
Sacharidy.ppt
Strava.ppt
Vitaminy.ppt
Voda.ppt
◄ Novinky
Перейти на...
Перейти на...
Novinky
Otázky k souhrnné zkoušce z výživy
Bezpečnost potravin, konzervace potravin, ...
Změny potravin - konzervační metody
Masné výrobky
Doplňky stravy
Maso
Vejce, ryby
Mléko a mléčné výrobky
Nápoje
Pivo
Cukrovinky
Ovoce, zelenina
Obiloviny
Luštěniny
Systém kritických bodů
Přídatné látky
Jedlé tuky a oleje
Pochutina
Vyživa_obyvatel
Alternativní výživa
Otázky k souhrnné zkoušce z výživy ►