Zum Hauptinhalt
Website-Übersicht
DL 1
Startseite
More
Deutsch (de)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Français (fr)
Русский (ru)
Sie sind als Gast angemeldet
Login
Startseite
Open course index
Startseite
Kurse
Obor 7507R031 Výchova ke zdraví (Bc., PS)
Výživa II OB2317116 2015/2016
Allgemeines
Opakování Výživa I
Opakování Výživa I
Opakování
Verzeichnis herunterladen
Alternativní výživa.ppt
Bílkoviny.ppt
Energetický metabolizmus.ppt
Kvalita stravování.ppt
Lipidy.ppt
Minerální látky.ppt
Rizika z výživy.ppt
Sacharidy.ppt
Strava.ppt
Vitaminy.ppt
Voda.ppt
◄ Novinky
Direkt zu:
Direkt zu:
Novinky
Otázky k souhrnné zkoušce z výživy
Bezpečnost potravin, konzervace potravin, ...
Změny potravin - konzervační metody
Masné výrobky
Doplňky stravy
Maso
Vejce, ryby
Mléko a mléčné výrobky
Nápoje
Pivo
Cukrovinky
Ovoce, zelenina
Obiloviny
Luštěniny
Systém kritických bodů
Přídatné látky
Jedlé tuky a oleje
Pochutina
Vyživa_obyvatel
Alternativní výživa
Otázky k souhrnné zkoušce z výživy ►