Váš kurz

11. Reset kurzu

Reset kurzu odstraní všechno nastavení, uživatele, klasifikace, skupiny, fóra a úkoly z uživatelského nastavení. Materiály nahrané učitelem zůstávají (soubory, prezentace, stránky). Před provedením resetu se nejprve doporučuje kurz zálohovat (viz. návod Zálohování).

 

Jak na to:

  

1.png

 

- rozbalí se okno, v němž klepněte na volbu Reset

 

2.png

 

- nastavíte si možnosti resetu a vše potvrdíte klepnutím na volbu Resetovat kurz

 

3.png

  

- na obrazovce se Vám zrekapitulují vybrané části určené k resetování

- klepněte na volbu Pokračovat, čímž definitivně resetujete kurz

 

4.png