Section outline

    • This is the final week of our course in which you only need to complete (which of course, means to pass) the final test. Do not start with the test if you haven't completed the whole  course. So if you are behind with your work, go through everything before taking the final test.

      The time given for you to complete the test (course) is until the end of the examination period. So that I have enough time to enter the results into the system, let us set the deadline for 14-09-2022 (the examination period finishes on 16-09-2022). It is also important that you complete all the tasks in the course that are obligatory. Nearly all the tasks are obligatory, there are only a few exceptions which can be marked as completed based on your decision only.

      Regarding the consultation hours these were not obligatory, so the attandance is not a credit requirement.

      Before starting the final test itself, make sure you read thouroughly the instructions which appear after you click on the final test.

      The final test opens on Tuesday 17-05-2022 at 19:00, which is before the time of the consultation hours. In case you have any questions you can go to Zoom where I will be available for the time of the consultation hours (19:10 to 20:40). The link is the same as it was for the whole semester - or see the initial section of the course.

      By the end of this week (at the latest) I will have checked all the work in the course and if everything is completed, I will enter the results into the system. If you need more time for your work, it is, of course, fine. However, let me, please, know once you have finished your work including the final test, so that I can have a look at it, check it and possibly enter the results into the system. Thank you.

      Toto je poslední týden našeho kurzu, ve kterém zbývá již jen vypracovat závěrčný test. Do toho se ale nepouštějte, pokud jste ještě neprošli celým kurzem. Nezačínejte s testem, pokud jste ještě nedokončili celý kurz. Takže pokud jste s prací pozadu, projděte si všechno a poté teprve začněte se závěrečným testem.

      Termín zpracování testu je až do konce zkouškového období s tím, že si necháme mírnou časovou rezervu kvůli zapsání zápočtu do systému, termín je tedy 14-09-2022 (zkouškové období končí 16-09-2022). Také je důležité, abyste měli splněné všechny úkoly v kurzu, které jsou povinné, což jsou téměř všechny, jen u některých výjimek je možné označit jako splněné po svém zvážení.

      Co se konzultací týče, tak vzhledem k tomu, že něbyly povinné, není účast na těchto hodinách podmínkou pro udělení zápočtu.

      Před závěrečným testem si důkladně pročtěte instrukce, které se vám objeví po rozkliknutí testu ještě před jeho spuštěním.

      Test se otevře v úterý 17-05-2022 v 19:00 hodin, tedy před časem konzultací. V případě dotazů se můžete připojit na Zoom, kde budu po dobu konzultací (19:10 - 20:40) k dispozici. Odkaz je stejný jako byl - případně viz úvodní sekce tohoto kurzu.

      Do konce tohoto týdne (nejpozději) zkontroluji veškerou práci v kurzu a pokud bude vše zpracováno, zapíši zápočet do systému. Pokud potřebujete na práci více časum, tak je to samozřejmě v pořádku. Nicméně, dejte mi, prosím, vědět, jakmile práci včetně testu dokončíte, abych se na vaši práci mohla podívat, zkontrolovat ji a případně zapsala zápočet do systému. Děkuji.

    • Final Test

    • The final test has got two parts, a test and writing. Both parts need to be completed.

      Závěrečný test má dvě části, test a psaní. Obě části musí být dokončeny.

    • Zpětná vazba

    • The final thing I would like to ask you for is some feedback. Please, think about your work in the course. How demanding it was relating to the time and content. If there is anything you missed in the course, you would like to have etc. and complete the following form. Thank you.  Get to this feedback after you complete the course.

      Poslední, o co vás nyní poprosím, je zpětná vazba. Zamyslete se nad prací v kurzu. Jak moc náročné časově, obsahově kurz pro vás byl. Zda je něco, co vám v kurzu chybělo, co byste uvítali apod. a vyplňte, prosím, následující dotazník. Děkuji. Zpětnou vazbou se zabývejte až po dokončení kurzu.

    • Toto dílo je dostupné pod licencí Creative Commons BY-SA 4.0 International.

      CC-BY-SA_icon.svg.png